Hra o trůny bude mít 3. řadu!

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
«13456735

Komentáře

• upraveno 10. dubna 2012
    Tak co, myslí třetí sérií celou Bouři mečů? Bude 20 dílů? Jestli to rozseknou napůl a 4. sérii neudělají, tak je lidi ukoušou :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 10. dubna 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 10. dubna 2012
    upraveno 10. dubna 2012
    Myslím úplně končili. V případě, že by nějakou náhodou nedostali další řadu.
    upraveno 10. dubna 2012
    Jo takhle, taková hrůza mne ani ve snu nenapadla. Myslím si, že by se HBO (ti, co další řadu zamítli) muselo odstěhovat ze země...:D
    upraveno 10. dubna 2012
    Lady Sansa: Začerni prosím spoiler - toto je seriálové vlákno. Dík
    Miss U: Protože to byl vrchol a v nejlepším se má přestat ;) Čtvrtý a pátý díl byly dle mého o poznání slabší (přesto samozřejmě super).
    Expendable: Že by diváci-nečtenáři byly tak křehké povahy? To snad ne... :)
    Miss Utahraptor: Ale ne, tak to nebylo myšleno. Ale prostě každej má jenom jednu trpělivost a nebude se dál dívat jenom proto, aby viděl umírat ještě víc oblíbených postav. Nejlepší cesta by nejspíš byla udělat to jako v knížkách - prostě divákům dát dost náznaků, aby si domysleli, že něco takovýho přijde.
    svoa: Prosím nedal/a (omlouvám se, ale tvoje pohlaví netuším) bys sem odkaz na ten rozhovor s Maddenem, děkuji moc
    Aha omlouvám se, že mám mezery ve vzdělání a moc díky
    upraveno 10. dubna 2012
    Nevada: Zastřel mě, než k tomu dojde :D To by byla asi jediná chvíle, kdy by i divák neznalý předlohy netrpělivě čekal, až skončí erotická scéna.
    Miss Utahraptor: Nojo, jenže tohle jsem si říkala už u pětky. A nic.
    AshaG: Když už jsme u toho, tak já Tanec považuju za řádově lepší než Hostinu, u který jako by Martin nevěděl, jak dál. Navíc má silnou atmosféru (hlavně na severu), i když je to možná tím, že jedině Tanec jsem četla v originále a to dělá svoje. Jediný, co Tanci objektivně vyčítám, je přehnaná dýlka. První tři díly jsou zajímavější, protože se rozpoutala válka, další díly prostě řešej její následky.
    svoa00: Rozvleklé mi přišly čtyřka i pětka přibližně stejně. Pětku navíc proti čtyřce shazují kapitoly s Dany.
    Když se člověk nechá kvůli seriálu zavraždit, tak by IMHO měl dostat nějakou prémii:/
    upraveno 10. dubna 2012
    Ale no tak... Na co se tady asi tak moříme s označováním spoilerů? Pro parádu?!
  • upraveno 11. dubna 2012
  • upraveno 11. dubna 2012
    Katy: Jo, jasně, to bylo na celej věci to nejhorší :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.