Neodklepla. Podle me se ceka prave na prvni cisla. Loni to bylo myslim po druhem dilu. Tentokrat to bude asi driv, tipoval i clovek z HBO, ze to bude hned v prvnim tydnu. Zmena je v tom, ze se hraje pravdepodbne o dve sezony najednou.
Kdyby to rek kdokoli jiny, hadal bych se a hledal to. Ale takhle jen dekuji za opravu a jdu spat. Drzte hlidku, bratri a sestry, at nam Zed ustoji ten prival lidi, co se chteji vymocit z okraje sveta :-)
Aha, měl bych ty články taky někdy číst :) Takže ve třetí sezóně další nárůst a dohledal jsem, že ve čtvrté to bylo stabilně přes 5 milionů. To by byla pro GOT super čísla.
a nemyslíte že to bude až ve čtvrté? Když tu knihu chtějí rozdělit. Já si teda moc nepamatuju kde to přesně bylo jestli před nebo za půlkou, ale to je možná jedno. Oni si to stejna udělají podle sebe a děj třeba zase proházej. Podle mě tím bude třetí série končit což nasere.
W+B sa vyjadrili, že synchro nazáčanie asi nezvládnu, takže či to budú dve sezóny alebo jedna double je otázne. Každopád tiež očakávam potvrdenia materialu na dvadsať dielov...
Komentáře
3,86 je skvělý, hezky to kopíruje Pravou krev.
\ aha, už chápu