Ženy, které jsou milovány pro duši, můžou milovat pro duši. Ženy, které jsou milovány pro ksichtík prdelku, či jiné anatomické pozoruhodnosti, milují pro to, co píše Chmur.
Nejsem sice příznivcem hodnocení polotovarů a beta verzí, ale musím přiznat, že pár trailerů jsem přece jen shlédl. Názorem na většinu představitelů/ek se shoduji s Chmurem. Jediné "proboha" si zatím vysloužila Aša - resp. ženština, co se veze na koni s Theonem. Už ji někdo adekvátně ohodnotil v jiném threadu, tuším že brbr.
Překvapuje mě ohnivá debata ohledně Jeyne, kterou by co se mě týče mohla hrát libovolná dívčina příslušného věku, která dokáže odříkat své 2-3 věty bez nápovědy. V seriálu zjevně dostane tato podružná dějová linie mnohem více prostoru, protože je to levnější než točit bitvy v říčních krajinách :-(
Já to myslel právě z pohledu adaptace - tenhle topic je o seriálu. V knize to je opravdu ořezané skoro "na kost", což ale znamená, že vzniklé místo se buď vyplní vatou (při úžasné šíři knižní předlohy velká škoda) nebo spekulacemi (nemám rád). Asi máš pravdu a kromě financí hrálo roli i naplňování kvót, v tomhle případě povinný příděl romantiky.
Diskuze okolo Jeyne podle mě patří, min. zatím, do topicu o postavách (knižních). Snad nepropadl úplně do hlubin a najdu ho..
Komentáře
Á propos - myslím, že by staletích, kdy mi chlapi čuměli do výstřihu místo do očí, mám svatý právo ocenit mužskej zadek. To je všechno.
Překvapuje mě ohnivá debata ohledně Jeyne, kterou by co se mě týče mohla hrát libovolná dívčina příslušného věku, která dokáže odříkat své 2-3 věty bez nápovědy. V seriálu zjevně dostane tato podružná dějová linie mnohem více prostoru, protože je to levnější než točit bitvy v říčních krajinách :-(
Diskuze okolo Jeyne podle mě patří, min. zatím, do topicu o postavách (knižních). Snad nepropadl úplně do hlubin a najdu ho..