Kinomaraton Hry o trůny v Praze

upraveno 27. března 2012 v Novinky
13468912

Komentáře

• upraveno 25. března 2012
    a už je fuč. tak gratulace úspěšně přihlášeným =P
    JD: jojo, teď koukám, že už se začíná plnit i fronta..
    Tak a teraz začína podpultová dražba lístkov :D
    Kachítos: Dobře jim tak:)
    je mi docela líto těch kteří šli spát. ale že mi spadl kámen ze srdce když to začalo hlásat error tak sem vzburcovala bráchu, aby mi šel pomoct. Já a počítač nejsme moc kamarádi, a v jednu chvíli jsem byla bezradnná.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 25. března 2012
    Tak jsem se na to vykašlal, nemám rád tento typ registrace (zajímavý, že vloni to šlo bez toho).
    Ja se tam nejakym zazrakem procpala...
    flanker.27: Taky bych ho neměl rád, kdybych se tam nedostal..
  • upraveno 26. března 2012
    Bezva. Avizované stránky na ho***, a ty nové v komentářích potom, co jsem odešla. To nase**. Takže jestli to pochopilo, že chci jet, musí ještě odpadnout sedmdesát lidí.... No tak nic, třeba příští rok. >:(
    Fakt super, tak cekam jak dement a oni to pustej pul hodiny po pulnoci? Uuuuzasnej cas fakt...dekuju jim moc...se na to muzu vys....
    Alek bude mít určitě pro případ nouze nějaké volňásky. ;-)
    Chroust: No ideální čas. Skalní fanoušci si počkali, náplavy šli spát:) Ale jinak systém registrace byl vážně divnej, docela dlouho trvalo pochopit, co a kam zadat - žádný tlačítko REGISTRACE.
    No nějaké lístky pro IF web tam jsou, trochu jsem s touto situací počítal a nevypisoval proto předem soutěž. Soutěží je ted všude hafo a já bych to asi raději rozdal na základě (podle mě) spravedlivého klíče. Takže kdo si myslíte, že bych vám měl lístek dát, napište sem. Rozhodující pro mě asi budou nějaké zásluhy na tomto webu apod. (případně délka registrace apod., případně nějaké to losování, když vás bude hodně).

Takže třeba flankere, chrouste, vy ani nemusíte psát o zásluhách, stačí když mi napíšete PMku s registračním jménem.
    Já myslím, že zrovna ty strach mít nemusíš, že by ses tam nakonec nedostala. ;-)
    upraveno 26. března 2012
    flanker.27: Jo tak. No taky jsem čekal něco jinýho..
    Chroust: A kdy si čekal, že to spustěj? Já jsem taky neměl tušení, ale jako trotl jsem to pořád hledal.
    upraveno 26. března 2012
    JD: Vloni se jen napsalo jméno a nepamatuju si jestli nějakej další údaj. Nebyly s tím problémy a nemusel se vytvářet žádnej účet.
    flanker: No tak ted´ se napsal mail, jméno a heslo. Taky to zase tolik nebolelo. Akorát další spamer přisátej na mojí mailovou schránku.
    upraveno 26. března 2012
    No právě.
    bylo to masový, šíleně přetíženej server. jestli to bude takhle chodit každej rok, tak z toho hodně lidí chytne infarkt :))
    No jo Srazy to podcenily :-( pritom je renomovany hostingovy provider. Pro priste si to myslim pohlidaj vic. Apopravde ani me by nenapadl tak masovej zajem...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.