Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
1424345474869

Komentáře

• upraveno 7. března 2012
  • upraveno 8. března 2012
    Nevada: tady mi přijde naprosto sexy!
    V tom druhém videu se mi strašně líbí herec Viserise, jako tmavovlasému mu to sluší víc, ale ten úsměv, ten prostě musí poznat okamžitě každý :D A Waldau, zkrátka, je sexy i s homuless image. :D
  • upraveno 13. března 2012
    Lidi mám otázečku...nevíte někdo kdo je Král pavouků??? Já osobně si nikoho takovýho nepamatuju...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 13. března 2012
    To ho jen tak přeobsadili? mě se stávající Varys zamlouval...
    OK, chyba, kecám a nečtu, kde bych měla. Nevím.
    Na en.wiki mají v Essosu novou postavu, která by odpovídala (i obsazením), ale je pod jménem "The Spice King", tedy "Kořenářský král", nebo tak něco. S komentářem "He is the leader of the Ancient Guild of Spicers, one of the merchant groups vying for control of the city of Qarth.", takže to bude jeden z těch "vládců" Qarthu.
    Everett mno to právě že ne,protože v trailerech je starej Varys,tohle by měl být někdo novej ale koukám že asi úplně novej...nebo si vybavujete někoho takovýho z knížky???
    Edit: Díky moc...tohle už mi přijde logičtější :))

• upraveno 20. března 2012
    Nejsem si jist ale nebyli už v druhé řadě bratři Černokotlý?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 21. března 2012
    V druhej knihe boli, ale či budú v seriáli.. Nemyslím...
  • upraveno 21. března 2012
    To je škoda :// docela dost postav tam podle mě bude chybět...
    preto je seriál iným pohľadom na vec a nemôže nahradiť knihu v komplexnosti. už len keď si pozrieme koľko nových postáv pribudne, tak každý filmár musí mať vrásky hlboké ako mariánska priekopa. iné filmy/seriály nemajú toľko postáv dohromady...
    Nebude Edmure, Brynden, Ramsay ani Reedové, proč by měli v druhej sérii být Černokotlí?
    Cože?? Oni je jen tak vynechaj?? Chápu Edmura, trochu i Bryndena, ale Reedové...to je hrůza
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 21. března 2012
    upraveno 21. března 2012
    Taky mě to napadlo, že to nechají na ní ale je to škoda...
    Jo, to je, ja chcem vidieť Meeru!
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 21. března 2012
    Taky vám ten Harry Lloyd někoho hrozně připomíná? Já si s tím asi měsíc lámu hlavu a ještě jsem nepřišla na to, koho.
    Lady Sansa: Jiřího Stracha.

Aleka: Taky mě napadlo, komu ze scénáristů Esme poskytla sexuální služby :D

Nemyslím si, že se splní některý katastrofický scénáře, který to právě padaly. Reedy může Bran potkat klidně pozdějc, ve druhej knížce hraje nějakou roli opravdu jenom Jojenův sen, kterej nejspíš z dramatických důvodů použijou, ale jak už tu dřív padalo, prostě se o tom bude zdát někomu jinýmu. Edmure a snad i Brynden bez úhony na ději můžou taky počkat až do třetí série. Ramsay je těžší oříšek, ale čtenáři Tance dobře vědí, že vynechat ho nepůjde a Martin to scénáristům určitě řek. Diváci zkrátka musej mít čas poznat nový postavy v druhý sérii.
    upraveno 21. března 2012
    Ale ja tam tých Reedovcov a chcem a basta! :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 21. března 2012
    Myslím si , že Brynden tam už nebude vůbec. Jojenův sen přesunou prostě na Brana - pokud ho tam vůbec dají.
    Našla som sumár prvých piatich epizód, kde je spomenuté, že Branove sny bude analyzovať Mistr Luwin.
    http://winteriscoming.net/2012/03/hbo-releases-details-and-summaries-of-first-five-eps/
    Pozor, je tam veľa spoilerov pre tých, čo nečítali knihy.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.