Profily postav Hry o trůny 2

upraveno 1. února 2014 v Seriál Hra o trůny
«1345

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 12. března 2012
    tipuji že další profil trailery budou Robb a Stannis
  • upraveno 13. března 2012
    já doufám že Arya
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 13. března 2012
    Tipnu si, že profil udělají i pro ostatní krále (pravdaže u jednoho z nich toho nemají moc co říct), Aryu a možná Sansu... a Tyriona, samozřejmě.
    Může sem někdo dát překlad pro nás tupé? :D Nebo alespoň stručný obsah... :D
  • upraveno 15. března 2012
    seriál ukazuje niektoré veci omnoho jasnejšie ako kniha. či už vzťah renly - loras v prvej sérii, alebo charakter margary. vyzerá byť omnoho cieľavedomejšia, praktickejšia, chladnejšia ako bola v knihe.
    sarven: Marge je v seriálu starší, takže se vlastně chová odpovídajícím způsobem. Bylo by spíš zvláštní, kdyby byla stejně jako knižní Marge jenom nástroj k udržení nebo získání moci.
    Podle mě je to podobný případ jako Jeyne. Obě jsou v knize spíše nástroje. V seriálu ale není tolik prostoru rozvinout to přes vedlejší postavy, takže se budou snažit přenést tu váhu na tyhle holčiny, udělat je víc samostatné.
    Alek: No já jsem těm dvěma nechtěla hned nadávat do nástrojů, i když to tak samozřejmě je. V seriálu jim v tej nevděčnej roli bude nejspíš stačit Sansa. Jeyne i Marge ale budou v seriálu ženský, ne holky. A IMHO taky regulérní postavy.
    Ať tam příště dají Brana, Robba a Cersei. A co všichni máte rádi Aryu? Mě příjde, že je napsaná tak, aby se líbila všem a přitom mi třeba Sansa přijde daleko zajímavější.
    upraveno 15. března 2012
    Lady Sansa: Obě jsou zajímavý, každá jiným způsobem, ale předpokládám, že jsi zaujatá :D A ne, Arya není napsaná tak, aby se líbila všem, ve skutečnosti by jí šlo leccos vyčíst.
    upraveno 15. března 2012
    Na mě také ne ale podle mě s tím začali moc brzy.
  • upraveno 16. března 2012
    Já chci vidět Renlyho Baratheona. Proč je to video soukromé?
    upraveno 16. března 2012
    Protože Renly chce na tu "trojku" soukromý?
  • upraveno 18. března 2012
    Táák konečně Robb Stark

no a konečně vidíme a slyšíme Jeyne
    počkať, 1:05 to je Jeyne ? ved vyzerá ako nijaká táborová spoločníčka a nie ako kráľovná.
    Krankenschwester Jeyne. :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. března 2012
    Je hrozná :o((
    no jsou uprostřed války nemůžeš čekat že bude chodit načesaná a upravená. ale jinak souhlasím je hrozná a ještě taková šmudla no XD
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. března 2012
    Nevada: Na druhou stranu už víme, že i v seriálu bude existovat Skalisko, takže fakt nevím. Pořád si myslím, že Jeyne nejspíš bude lhát o tom, kdo je, protože pravda by jí nijak neprospěla. Jinak je potěšení Maddena zase vidět - a hlavně slyšet. Pokud se nepletu, tak někdy ve 44 vteřině slyšíme i Boltona nebo Karstarka (říká zhruba: "Pět mrtvých Lannisterů na jednoho našeho"). P.S. Jeyne se mýlí, Robb by věděl, co dělat po svrhnutí Joffreyho - odpověď je přece Stannis.
    Myslím že Catlyn je upravená, protože je to prostě matka krále severu. Jeyne tam prostě (ze slušnosti?) pomáhá proto je tak ušmudlaná...asi. Ale je možné že svou totožnost skrývá
    Začínám být na Jayne opravdu alergická, jen nevím jestli je to herečkou nebo tím ,,co" z ní udělali, ale dost možná kombinace obojího...
    no, mi přišla jako šmudla, co právě vylezla ze solárka :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.