Levý a Pravý +1 (6) - vůbec nic o nich nevím, +1 na ně prostě vyšlo Qhorin +2 (16) - naprosto výborný, jeho odchod byl velmi emocionální a velkolepý Khal Drogo -1 (3) - už jsem se vyjádřila bratři Černokotlí -2 (3) - komu vlastně slouží? Cersei? Tyrionovi? Malíčkovi? Od "pohledu" nadržení křiváci.
Levý a Pravý +1 (7) > Netuším, kto to je, toto im zostalo :D Qhorin +2 (18) > Za svojho života bol dobrou postavou, čestný, z tejto zostavy najlepší... khal Drogo -2 (1) > Moje dôvody sú už známe :D Černokotlovci -1 (2) > Tak sú celkovo aj v pohode, ale aj tak mi vadia, lebo pracovali pre Cersei
Tak tohle je opravdu dilema, za normálních okolností bych plus nedal nikomu. :D
Thoros +2 (12) - z této čtveřice nejvíc v pohodě, pomáhal Berikovi, místnímu Robinu Hoodovi. Levý, pravý +1 (7) - nula bodů, v celé sáze byli spomenuti možná pěti větami, +1 jim zůstalo. Alliser Thorne -1 (9) - zapšklý, nepříjemný člověk, ale s Hlídkou to podle mě myslí vážně, upřednostním jej před Černokotlými Kettleblacks -2 (1) - korupce v Západozemí na vrcholu
Mimochodem, navrhl bych pravidlo, aby jeden člověk mohl opět hlasovat až poté, co se ve čtveřici vymění alespoň dva lidi. Tím by se mohlo zabránit opakovanému stoupání a klesání některých postav.
Levý a Pravý -1 (4) nic moc o nich nevím Qhorin +2 (16) hrdina noční hlídky Khal Drogo +1 (5) mám pro něj slabost bratři Černokotlí -2 (3) lannisterští posluhovači - tady mi sjednocení všech tří do jednoho moc nesedí
Já bych dala Droga k Danny, byl tu dost dlouho a evidentně ho někteří milují a jiní nenávidí. edit: nestihla jsem to odeslat dříve než Chmur, přepočítám a pošlu znova
Thoros +1 (17) Není to takovej šílenej fanatik jako Melisandra Levý, pravý -1 (6) Nic moc o nich nevím Alliser Thorne -2 (-1) nesnáším ho Brynden +2 (17) Nejlepší z Tullyjovců Za AT navrhují Benjena "Faramira" Starka :)
Tak teď nic nepiš...já napíšu svoje body dle Ben Nevis Hotovo Thoros je pro mě sympaťák. Jako jeden z mála si v té sebrance psanců zachoval soucit a zdravý rozum. Brynden je skvělý válečník s dobrým úsudkem, ale tak nějak se mi zamlouvá víc Thoros. Ostatní netřeba komentovat.
Tak Khal Drogo přežil 10 postav (Jon Umber, Aemon, Dontos, Fialka, D. Naharis, Edmur, Xaro, Myrcella, Karstark, Margaery). Hru opustil společně s Qhorinem.
Komentáře
Qhorin +2 (16) - naprosto výborný, jeho odchod byl velmi emocionální a velkolepý
Khal Drogo -1 (3) - už jsem se vyjádřila
bratři Černokotlí -2 (3) - komu vlastně slouží? Cersei? Tyrionovi? Malíčkovi? Od "pohledu" nadržení křiváci.
Qhorin +2 (18) > Za svojho života bol dobrou postavou, čestný, z tejto zostavy najlepší...
khal Drogo -2 (1) > Moje dôvody sú už známe :D
Černokotlovci -1 (2) > Tak sú celkovo aj v pohode, ale aj tak mi vadia, lebo pracovali pre Cersei
Qhorin +2 přichází Thoros z Myru
Levý pravý -1 (6)
Khal -2 (LOOSER) přichází Allister Throne
Negrokotlí +1 že podrazili Cersei
Thoros +2 (12) - z této čtveřice nejvíc v pohodě, pomáhal Berikovi, místnímu Robinu Hoodovi.
Levý, pravý +1 (7) - nula bodů, v celé sáze byli spomenuti možná pěti větami, +1 jim zůstalo.
Alliser Thorne -1 (9) - zapšklý, nepříjemný člověk, ale s Hlídkou to podle mě myslí vážně, upřednostním jej před Černokotlými
Kettleblacks -2 (1) - korupce v Západozemí na vrcholu
Qhorin +2 (16) hrdina noční hlídky
Khal Drogo +1 (5) mám pro něj slabost
bratři Černokotlí -2 (3) lannisterští posluhovači - tady mi sjednocení všech tří do jednoho moc nesedí
Thoros +2 (14)
Levý, pravý +1 (8)
Alliser Thorne -2 (7) jeden z největřích záporáků-
Černokotlí -1 (0) - nový hráč Brynden Tully, zvaný Černá ryba
Levý, pravý -1 (8)
Alliser Thorne -2 (3) ten půjde rychle do kytek
Brynden +2 (14)
edit: nestihla jsem to odeslat dříve než Chmur, přepočítám a pošlu znova
Levý, pravý -1 (6) Nic moc o nich nevím
Alliser Thorne -2 (-1) nesnáším ho
Brynden +2 (17) Nejlepší z Tullyjovců
Za AT navrhují Benjena "Faramira" Starka :)
Levý, pravý -1 (7)
Alliser Thorne -2 (1)
Brynden +1 (15)
Hotovo
Thoros je pro mě sympaťák. Jako jeden z mála si v té sebrance psanců zachoval soucit a zdravý rozum.
Brynden je skvělý válečník s dobrým úsudkem, ale tak nějak se mi zamlouvá víc Thoros.
Ostatní netřeba komentovat.