Oblíbená postava?

upraveno 2. června 2011 v Akce a hlasování
1353638404159

Komentáře

• upraveno 1. ledna 2012
    já ještě tanec s draky nečetl takže Quentyna moc neznam
  • upraveno 6. února 2012
  • upraveno 6. února 2012
    Hellyeah! Hail Victarion!
  • upraveno 6. února 2012
    überkiller: To spíš Aša, jedinej Greyjoy, co uvažuje realisticky ;)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 6. února 2012
  • upraveno 6. února 2012
  • upraveno 6. února 2012
  • upraveno 6. února 2012
    Přesně a navíc Victarionovy kapitoly jsou na velmi vysoké úrovni, kapitola "Plenitel" je snad nejlepší z celé Hostiny, v Tanci jsem se na ně těšil od začátku a nezklamaly.

A žádný harmonický pár od nich nechci, mě stačí, když jí čordne draky a udělá z ní Daenerys Rozseklou.
  • upraveno 6. února 2012
    upraveno 6. února 2012
    To si možná myslí. :) Já ale psal o tom, co si mzslí někteří Danyini fanoušci.
    upraveno 6. února 2012
    Chmur: Však se dočkáš. Pokud ti nestačí co provedl ženě kterou prý miloval. Každý holt tu lásku vyjadřujeme jinak...
  • upraveno 7. února 2012
    Zajímavý téma. Baví mě číst všechny kapitoly (snad kromě kapitol Daenerys v Tanci), ale nejoblíbenější POV mám tyhle: Jaime, Theon, Cersei, Davos, Brienne, Tyrion, Arya a Bran a ted´ i Victarion. A z vedlejších je nejlepší Sandor, Malíček, Varys, Bronn, Euron a Podrick. Těžko vybrat jen jednu postava. Bud´ Jaime, Theon, Davos, anebo Sandor. Nechci to nikomu cpát, ale přijde mi zajímavý, že nechápu, proč mám rád takovouhle směs. Nějak sám sobě nerozumim:)
  • upraveno 7. února 2012
  • upraveno 7. února 2012
    Sarven: Asi v tom bude Freud. Máme skryté touhy zavraždit tchýni/učitelku (podle věku), ale nedovolíme jim proklouznout na povrh ani v podobě myšlenky, a tak tlučeme fiktivní postavy. :-)
  • upraveno 7. února 2012
    sarven: Ale oni se někteří čtenáři chovaj dětinsky. Některým postavám omlátěj o hlavu snad všechno kromě čarodějnictví a pak ještě na konci napíšou, že to není tak, že by tu postavu nesnášeli. Kromě toho zástupu sadistickým zrůdiček jsem smrt přála snad jenom Cersei a Joffreymu (a je od Martina ďábelský, že nás nutí takhle nesnášet dítě). U některých dalších bych to vystihla asi tak, že jsem se/bych se pro ně nermoutila.

Jó Starkové... Připomněl jsi mi jeden vtip o GRRM, kdy fanouškovi odpovídá: "Ó, tak on je vaše nejoblíbenější postava? Ne, už není." :)
  • upraveno 7. února 2012
    upraveno 7. února 2012
  • upraveno 7. února 2012
    Chmur: No to z něj zrovna nedělá postavu, kterou bych mohla mít ráda :D Ale je pravda, že Martin nám příliš nedává možnost k někomu chovat bezpodmínečný sympatie. A pokud by ses zeptal mě, řekla bych, že přát postavám smrt za jejich iritující dokonalost úplně v pořádku není. Není to tak daleko od toho, že začneš ve skutečným světě nesnášet lidi, co jsou v něčem lepší než ty.

flanker.27: Dany vyčítám, že nechce slyšet pravdu, i když Selmy by jí o jejím otci pravdu řek. Ale holt nikdo není dokonalý a ani Dany není, má se ještě hodně co učit. Pokud by s přístupem, jakej má, měla získat Sedm království, obávám se, že v Králově přístavišti by leda tak do roka vystrojili další pohřeb. Zdá se mi, že v Tanci je to zase ta holčička, která něco vykřikuje o krvi draka, ale ve skutečnosti je dobrá tak do postele Khala Droga.
  • upraveno 7. února 2012
    ale flanker, no tak. Athos OBESIL svoju manželku, ktorú miloval, len preto, že mala na sebe vypálenú ľaliu a teda ju považoval za kurvu. (s prepáčením)
    to čo robila neskôr, o tom nič nevedel.

chmur: smrť Old Shaterhandovi? teraz si ma nasral.
    upraveno 7. února 2012
  • upraveno 7. února 2012
    A to mě zas Dany baví a jako postava zajímá. Je fascinující sledovat tu postupnou proměnu, kdy propadá šílenství, kdy v ní ta aerysovská strana mince nabírá vrch, a jak se proti tomu snaží - někdy - bojovat, ale jak v tom prohrává. Ona za to nemůže, jaká je. Šílenství ji stravuje jako pomalý oheň.
  • upraveno 7. února 2012
    Víc než postavy v Písni bych vraždila některé postavy v seriálech jenom proto, že jsou otravné. Třeba Joxerovi ve Xeně jsem přála smrt velmi.
    Víc než že někdo nesnáší postavu, protože je dobrá (může být špatně napsaná), mě zaráží, když se tu fandí nájemným vrahům a vůbec nadržuje bezpráví jenom proto, že má být pácháno na neoblíbených postavách. :-)
    Dany a Jon se dají omluvit jejich mládím. Drbají do věcí, na které ještě nemají dostatek zkušeností.
    upraveno 7. února 2012
    heavy: Ale že bych na to musel čekat pět knih...
  • upraveno 7. února 2012
  • upraveno 7. února 2012
    Viky je takovej smíšek:)
    upraveno 7. února 2012
  • upraveno 7. února 2012
    upraveno 7. února 2012
    No, to jsou podle mě důvody nikoli normálně uvažujícího člověka. Řekněme chorobná žárlivost či ješitnost. Pravda, tomu by se v dnešní době říkalo spíše strukturální porucha osobnosti, dříve psychopatie.
  • upraveno 7. února 2012
    ono vlastne aj Tyrion je psychopat, nie?
  • upraveno 7. února 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.