Emmy Awards (GoT)

upraveno 27. října 2012 v Seriál Hra o trůny
2»

Komentáře

• upraveno 15. září 2011
    taky jsem trochu zmaten :-)
  • upraveno 15. září 2011
    Vysvětlení je přitom velmi jednoduché. Sarven má stroj času a zaletěl se podívat, jak to v neděli dopadne. Já jen doufám, že se nepodíval taky do doby, kdy vyjde poslední díl ságy, a teď nám tu nevyspoileruje konec. Kdyžtak to aspoň prosím začerni, dík Sarvene.
  • upraveno 16. září 2011
    džízs! strašný prekladateľský omyl, nepostrehol som budúci čas, sorry.....!

prečítal som toto, veľmi zrýchlika a myslel som, že to je hotovo. a to sú iba plány na nedeľu...

http://grrm.livejournal.com/

• upraveno 16. září 2011
    jenom aby tam GRRM nejel zbytečně...
  • upraveno 16. září 2011
    Určitě tam bude recepce a žranice mu jdou :-)

Držím palce na Best drama.
  • upraveno 16. září 2011
    best drama a postava tyriona
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 16. září 2011
  • upraveno 16. září 2011
    Narážela jsem na přímý přednost hostiny ve Slovinské televizi, kde dvě hodiny jedli a kamery se dívaly. :-)
  • upraveno 15. prosince 2011
    Tak tu máme nominace na Zlaté glóby a urodilo se! Je nominován seriál jako takový - největšími soupeři mu budou asi Boardwalk Empire (vyhrálo minule, takže možná hendikep) a Homeland (objev sezóny) - GoT vypadá, že má docela šanci!

No a ve vedlejší roli opět září nominace Tyriona.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 15. prosince 2011
    Jsem se podíval na prvních 10 dílů Homeland, abych viděl ten zázrak. No, to co bylo v prvních osmi dílech kdyby bylo ve dvou a co bylo v posledních dvou kdyby bylo v osmi, možná by ty ovace měly jistý opodstatnění.
    A Mark Addy zase nič... :/
  • upraveno 16. prosince 2011
    Mě by zajímalo podle čeho určujou co je hlavní a co vedlejší role?
    No to určuje myslím HBO, oni dávají přihlášky na nominace - aspoň to tak bylo u Emmy.

Proč? Myslíš že Tyrion v 1. sérii je hlavní role? Já myslim, že tam se vyhoupne až ve druhé řadě.
    Pokud budou bojovat Trůny proti Homelandu, tak bys vsadila na Homeland, protože se zabývá vážnými věcmi, zatímco GoT je "pouhé fantasy". Díly sice opravdu kolisají až hrůza a první polovina byla moc natažená, ale GoT má zase moc postav a zápletek, aby kromě celku něco vyniklo, třeba herecký výkon.

Thule: nad tím taky přemýšlím. Možná spočítají celkový čas postav na scéně? Nebo to určí tvůrci, které postavy mysleli jako hlavní?
    Ben Nevis: Nemyslím, že je to časem, co postava stráví na scéně. Slavnej je příklad Hopkinse, co je v Mlčení jehňátek asi jenom dvacet minut, ale má Oscara za hlavní roli.
    upraveno 16. prosince 2011
    upraveno 22. prosince 2011
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 13. ledna 2012
    http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp - GOT neuspěl v People's Choice Awards. Co to znamená krom toho že mají konkurenční seriály víc fanoušků? Vůbec nic.
  • upraveno 13. ledna 2012
    A zrovna toho vítěze jsem v půlce vypnula, že je to pěkná kravina. Ale děcka mají víc času čumět se na seriály.
  • upraveno 13. ledna 2012
    Všechny nominovaný seriály jsou lepší než ten, co vyhrál. Občas zapochybuju ve svojí víře v lidstvo.
    upraveno 13. ledna 2012
    To by se člověk musel rozčilovat, proč je mezi teen populací-kopulací populární Hannah Montana, Jonah Brothers apod. namísto skutečný hudby.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 13. ledna 2012
    Ehm u mě nic z toho populární není.
    upraveno 13. ledna 2012
    Budiž ti za to chvála. Ostatně výskyt na těchto stránkách je známkou jisté vytříbenosti vkusu. Leč musíme přijmout i fakt, že Stmívání má též mnoho čtenářů - totiž čtenářek.
    upraveno 13. ledna 2012
    stmívání jsem viděl jeden díl (stejný počet jsem přečetl) neboť mě zaujala účast Christophera Heyrdahla (SG-A, Sanctuary, Hell on Wheels..) ale zjistil jsem že je to naprosto hrozné, taková červená knihovna obohacená, nebo spíš ochuzená o upíry a vlkodlaky. Pokud jde o fantasy tak hlavně GRRM a JRT. ale jinak i triologie Guardians of Time ale to asi tak ve 13 letech časem jsem si začal všímat všech těch nelogičností a už to nebylo ono :(
  • upraveno 15. ledna 2012
    Tak už za pár hodin se rozhodne. Věřím v Tyriona, u seriálu je to IMO bez šance.
    upraveno 15. ledna 2012
    Tyrionovi fandím, ale...
    V seriálech to asi bude opravdu Homeland, což je škoda, protože k dokonalosti mu přece jen kus chybí.
    Jsem zvědavá i na kategorii hereček, kde jsou podle mě největší favoritky Julianna Marguiles a Claire Danes.
    upraveno 15. ledna 2012
    Pokud je i dětská kategorie tak jednoznačně Maisie Williams
    upraveno 16. ledna 2012
    A je to! Homeland sebral zlato
    upraveno 16. ledna 2012
    Ou jééé, trpaslík táhne zlato do Carterliovy Skály ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.