Tanec s draky - Daenerys I

upraveno 25. října 2012 v Tanec s draky

Komentáře

• upraveno 12. prosince 2011
    Tak draci radi lidsky maso jo? :)
    tak veru. narástli potvory. žerú ľudí a televízne budgety :)
    A to byli tak roztomilý :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 12. prosince 2011
    Konečně začínají být trochu drsný
  • upraveno 13. prosince 2011
    Začínám mít pocit že si pro dráčky dojde nějaký dovakhiin. musím konečně dolouskat tanec v AJ.
  • upraveno 13. prosince 2011
    Trvalo mi to no... v podstatě minulý týden jsem to dočetl. Neměl jsem problém s Aj, ale spíše s tou délkou a rozvláčností.. Hodně krát jsem to odložil do doby než mne to znovu začne bavit. Podle mne měl vynechat určité Point of View (Quentyna, Victariona). Ale tak já vzhledem k tomu že rok před tím jsem četl všechny díly, tak jsem tím už dost přesycený. Univerzum mne stále baví těším se na Encyklopedii (doufám že vyjde brzy a s pořádnými ilustracemi) a na seriál, ale čtení (uff teď jsem si uvědomil že jsou ještě ty Hedge knight atd) si fakt asi nechám na Winds of Winter (Je tolik knížek co bych si chtěl přečíst a tak málo času :-) )
  • upraveno 14. prosince 2011
    Myslím že to nemusíš brát tak explicitně. Prology osobně považuji spíš jako navodění atmosféry.
    upraveno 14. prosince 2011
    A s tím prologem taky souvisí teorie o dalším osudu jedné z postav, ale to nemá cenu vám (baltim, Montezuma3) psát, když jste ještě na začátku. Akorát by vám to zkazilo zážitek. Tak příště.... :-)
  • upraveno 15. prosince 2011
    Baltim: Baví tě se v tom šťourat? :-) Rozhodně to není zrovna podstatné pro pozdější děj...
    neviem, to mi asi ušlo. nie je to metafora pre dušu, ktorá letí?
    Amaroun: to si piš, že mě to setsakra baví :-) Miluju šťourání v celé písni... A koneckonců toto veledílo je k tomu přímo předurčeno. Martin často píše stylem, že nechává dost věcí nezodpovězených (nebo je zodpoví třeba o 1000 stránek dál, nebo o tři díly později :-))
    upraveno 15. prosince 2011
    Blatim: Počkat ty už třeba víš povahu Stínu co porodila Melisandra? :-) Princip? :-)
    Abych tak narazil na nějakou tu magickou věc.
    Určitě proč ne.. Pomocí toho že se do toho někdo díval přišlo spoustu objevů, které běžnému čtenáři unikají :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.