Ten suchý tón a monotónnost řeči se k Stannisovi hodí. Přece jenom to není chlapík, co by svým charismatem táhl davy. Když bude odpuzovat jenom svou řečí, nikdo se nebude divit, proč je neoblíbený. :-)
Při tom trojitém zatroubení na konci mě celkem mrazilo a Stannisův hlas mi vyhovuje... bude to už při premiéře na HBO česky?? Nemůžu se dočkat.............
Jo hodně povedený... Hlavně s toho není cítit taková ta umělost (například teaser Ravena - mraky) jako u první série. A záběr z vrtulníku mne potěšil :-)
BTW To nebyl Eddard dle mého soudu ale zarostlí Jaime :-)
sarven: Past byla v trojce. Stejne jako Jaime. Ale kvuli tomu, ze by bylo slozite obsazovat nektere herce jen do kazde druhe serie tak se rozhodli, ze treba Jaimeho pribe presunou z 3. knihy do 2. serie serialu.
Já se tak těším! Teaser je fakt moc povedený. Na Neda/Jaimeho jsem se koukala několikrát a nejsem si jistá - bratr ale tvrdí, že to Sean Bean není (seriál ještě neviděl - barbar - takže neví, jak vypadají SB a NC-W v seriálu).
Stannisov hlas je super (Dillane mi konečne začal sedieť, síce bez briadky, ale je to Stannis!), vrtuľníkové prelety super, vaša neschopnosť rozpoznať Jaimeho na prvý krát nie príliš super.
Nemachruje. Já jsem to viděla ráno a Jaime jsem poznala okamžitě. A teď při pročítání komentářů zuřivě přemýšlela, jak jsem proboha mohla Eddarda minout :o)
Mě právě před shlédnutím teaseru napadlo, jestli bude ještě v 2. sérii něco s Nedem - tak jsem schválně dávala pozor, jestli se někde neobjeví...A pak jsem viděla vlasáče a vousáče ve tmě :)
Komentáře
BTW To nebyl Eddard dle mého soudu ale zarostlí Jaime :-)
no tak se zpožděním krátce, super! Moc pěknej atmosférickej...