Natáčení 2. řady Game of Thrones

upraveno 1. února 2014 v 2. řada
1910121415

Komentáře

• upraveno 12. prosince 2011
    tiež sa mi zdalo že tam je eddard, ale myslela som že sa mi to len zdá a pripisovala som to rannému nedostatku kofeinu :)
    Ten suchý tón a monotónnost řeči se k Stannisovi hodí. Přece jenom to není chlapík, co by svým charismatem táhl davy. Když bude odpuzovat jenom svou řečí, nikdo se nebude divit, proč je neoblíbený. :-)
    Mě se naopak ten stannisův hlas a tón hodně líbí. Celkově byl ten teaser mnohem obsáhlější než jsem čekal a myslím, že se hodně povedl.
    Při tom trojitém zatroubení na konci mě celkem mrazilo a Stannisův hlas mi vyhovuje... bude to už při premiéře na HBO česky?? Nemůžu se dočkat.............
    Jo hodně povedený... Hlavně s toho není cítit taková ta umělost (například teaser Ravena - mraky) jako u první série. A záběr z vrtulníku mne potěšil :-)

BTW To nebyl Eddard dle mého soudu ale zarostlí Jaime :-)
    sarven: Past byla v trojce. Stejne jako Jaime. Ale kvuli tomu, ze by bylo slozite obsazovat nektere herce jen do kazde druhe serie tak se rozhodli, ze treba Jaimeho pribe presunou z 3. knihy do 2. serie serialu.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 12. prosince 2011
    Já se tak těším! Teaser je fakt moc povedený. Na Neda/Jaimeho jsem se koukala několikrát a nejsem si jistá - bratr ale tvrdí, že to Sean Bean není (seriál ještě neviděl - barbar - takže neví, jak vypadají SB a NC-W v seriálu).
    no, tak jestli přesunou Pěst sem a Smraďochovu roli zase do trojky tak budu ... rozezlen.
    loki: hej o presune Jamieho a robba viem, len som si nepamätal, kde bola Päsť prvých ľudí, keďže predpokladám, že tri zatrúbenia sú odtiaľ.
    sarven: Prolog Bouře mečů, jestli mě paměť neklame. Takže všichni čtenáři vědí, že je to v druhej sérii průchozí :)
    tak možno to je posledný zvuk nielen v teaseri, ale aj v druhej sérii
    tak to by bolo skvelé ukončenie :)
    Ježiš, jestli ukončí sérii třemi zatroubeními, tak čekání na další bude moje smrt (a to už vím, jak to dopadne - chudáci nečtenáři)
    kurva drát, já na to zapomněl! A to jsem si říkal, že aspoň něco bude na vstávání v 5.30 dobré :-)

no tak se zpožděním krátce, super! Moc pěknej atmosférickej...
    Tak tři zatroubení a zatmívačka na konci druhý série - bomba. Už vidím ty protažený divácký ksichty... :D BTW Je to Jaime.
    Stannisov hlas je super (Dillane mi konečne začal sedieť, síce bez briadky, ale je to Stannis!), vrtuľníkové prelety super, vaša neschopnosť rozpoznať Jaimeho na prvý krát nie príliš super.
    Macejko: To bych totiž nesměla být slepoňa :)
    vieš ako sa hovorí každí vidí to čo chce vidieť a ja by som teda eddarda v seriály ešte vidieť chcela :)
    tiež tak. nemachruj macejko :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Nemachruje. Já jsem to viděla ráno a Jaime jsem poznala okamžitě. A teď při pročítání komentářů zuřivě přemýšlela, jak jsem proboha mohla Eddarda minout :o)
    Přesně tak, Ned mě vůbec nenapad :-)
    Mě právě před shlédnutím teaseru napadlo, jestli bude ještě v 2. sérii něco s Nedem - tak jsem schválně dávala pozor, jestli se někde neobjeví...A pak jsem viděla vlasáče a vousáče ve tmě :)
    Tak přiznejte se, kdo viděl Ježíška :-))))
    to nemachruj nesmerovalo k tomu, že to videl, ale k nadsádzke smerom na nás slepcov. a tiež to bola z mojej strany nadsádzka (pre istotu dodávam)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Maritn: "Ostrihané nakrátko" neznamená "oholené". Ale to je jedno, po tomto teaseri som už so Stannisom spokojný.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Taky jsem Jaimeho poznal okamžitě ale Eddard mi při prvním prohlížení unikl.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.