Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
12627293132172

Komentáře

• upraveno 5. prosince 2011
    Chtěl bych se zeptat, zda někdo nemáte tip na nějaké MMORPG (kromě WoWka) a nejlíp třebas free-to-play?
    LotR Online, EVE Online, Guild Wars, Warhammer Online....
    Age Of Conan
    Hmm, Runes of Magic vypadá fajnově, asi to prubnu. Děkuju za tipy.
  • upraveno 9. prosince 2011
    Pro ty co kupují originálky http://www.nerdbuster.com/2011/09/eas-origin-wants-to-scan-your-pc-and-invade-your-privacy/ Aby jste věděli jak funguje Origin :-)
    Tahle buzerace mi opravdu vadí. Všechny ochrany byly stejně prolomeny, fakt nevím, proč je vůbec řeší. Nejlepší volba pro poctivce je koupit hru, uložit ji do šuplíku a nainstalovat cracklou verzi, která je většinou bez chyb spojených s prodejem a nevnucuje třeba českou verzi, když ji nechceme.

Taky se musí samozřejmě zamést s bazarovým prodejem, který je pro vývojáře na stejné úrovni jako stahování.
    Já mám steam a jsem docela spokojený (ten neskenuje obsah PC). Zabrání bazarovému prodeji. That´s all. Hrát můžeš v offline režimu. :-)
    Jen tam občas uniknou osobní údaje a čísla kreditek milionů uživatelů, ale jinak fajn :D
    Ne, nic proti, každý má rád a preferuje to co se mu líbí a tak to má být. Já když chci originálku, tak chci krabicovku, mám z toho mnohem lepší pocit když to fyzicky mám, než když bych zaplatil někde na steamu a jen to stahnul :D
    Vyjímka je GoG.com, to je paráda, spousta úžasných klasických her, často už dnes téměř nesehnatelné kousky, navíc u všech starších kousků vyřešená kompatibilita s nejnovějšími operačními systémy. Luxusně nízké ceny, ke hram navíc bonusy jako soundtracky, manualy, wallpapery atd atd.

Mimochodem, nedávno tady padla řeč o takových fantasy RPG a bylo zmíněno Gold Lands. Já před pár dny objevil Avernum 6 a je to paráda. Hrozně chytlavé.
    sorry za offtopic.
    máte skúsenosť s kindle? ktorý odporúčate? oplatí sa touch, je ten displej na dotyk kvalitný ako iphone, tým myslím, že pekne posúva stránky a tak, alebo radšej tlačítkový?
    dak za promptne rady
    zn. x-mas is coming
    "Jen tam občas uniknou osobní údaje a čísla kreditek milionů uživatelů, ale jinak fajn :D"
    Co vím tak to se nestalo u steamu.... Tam unikli sice nějaké údaje ale tak vážné to nebylo... Navíc platí se přes paypal...
    Dnes Gabe Newell, CEO Valve, přiznal, že hackeři si mohli také odnést citlivá data.

„Je mi skutečně líto toho, co se stalo a omlouvám se za potíže“, vyjádřil se Gabe Newell.

„V neděli šestého byla napadena naše fóra. Zahájili jsme vyšetřování a zjistili jsme, že útok zasáhl nejen fóra. Zjistili jsme, že útočníci kromě fór napadli i databázi Steamu. Tato databáze obsahuje informace včetně uživatelských jmen, hashnutých hesel, informací o nákupech her, emailových adres a zašifrovaných informacích o kreditních kartách.“
    To neznamená že si odtamtud něco odnesli... Databáze citlivých informací jsou na tom trošku jinak než fóra :-)
    I kdyby tak co pořád existuje Steam guard :-)
    No když myslíš, přesvědčovat tě o tom nebudu :D Ani jsem to neměl v plánu, byla to jen drobná poznámka ze srandy, nebyl to útok na steam z mé strany a ani jsem nechtěl vyvolat nějaké pro-steam versus anti-steam debaty :D
    V pohodě :-)
  • upraveno 11. prosince 2011
    Přehnaný :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. prosince 2011
    Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby se to objevilo v nějakým filmu :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    jo jo uplně by se to výjímalo v něčem s Árným Šwarcnegrem.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já si vzpomněla zase na filmy s Chuckem Norrisem :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 12. prosince 2011
    Mě to připomnělo jednu vychytanou scénku z filmu "Zastav a nepřežiješ"
  • upraveno 12. prosince 2011
    Takhle má vypadat role-playing :D Lepší jak Skyrim...
    Jo, na vysvětlování bude čas později, zrovna tak jako na sex. Eště jsem to nepoužil, budu to muset někdy zkusit :)
    Předtím ale musíš pohodit bujnou hřívou, kterou dokáží upravit pouze v jediném salonu ze všech dimenzí :D
    Hmm, svym ježourem moc nepohodim, takže zase smůla. Sakra... :)
    Árný/Eso taky podváděl :)
    Paruka? Pche, taková podlost je pod mou úroveň (stejně jako dva páry ponožek).
    No, beze srandy, taková byla jen jedna jediná...
    Věřím :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.