Natáčení 2. řady Game of Thrones

upraveno 1. února 2014 v 2. řada
1911131415

Komentáře

• upraveno 30. listopadu 2011
    to neznamená že to nemůžou bejt oni. Dost věcí se asi bude posouvat. Já tim myslel, jestli z té fotky někdo vykoukal nějakej fakt, kterej to vyvrací. Já si z knih pamatuju akorát že maji kulaté štíty a kopí, respektive oštěpy a nějakej hadr kolem pasu. To sedí...
    Plus špicaté prilby, ktoré sme videli aj v prvej sérii na Danyinej svadbe.
    Určitě? Já mam pocit že špičatý helmy maji Pentoské stráže.
    Právě jsem v části s neposkvrněnými a jsem si jistá, že mají čepičky se zlatými hroty. Jestli na té fotce mají být neposkvrnění, pak HBO opět velmi šetří.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 30. listopadu 2011
    Taky bych tipovala Qarth.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 30. listopadu 2011
    jj, Benioff z toho pěkně zvousatěl :-)
    A vsimli jste si toho, ze na pozadi hraje hudba z Baldur's Gate?:-) Bomba:)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 1. prosince 2011
    Islandština je drsná :-) Akorát doufám že ještě něco natočili už v Irsku, protože bez lesů a stromů to nebude ono.
  • upraveno 1. prosince 2011
    Foto z minulého videa http://bit.ly/ryJB7B
    No predstaviteľ Jona vyzerá byť maximálne nadšený z toho kde sa to natáča...a neviem prečo ale tie ich "topánky" ma strašne fascinujú, musí sa v tom skvelo chodiť :)
    bude to senzace
    V jednom z těch videí Beniof a Weiss říkali, když mluvili obecně o tom co čekat od druhé série, že se lidi musí bát o své oblíbené postavy, že nikdo z nich není v bezpečí (to dobře víme), ale taky zmínil, že některé postavy, kteří knihu přežijí, nepřežijí druhou sérii v TV. Koho tím mohli myslet?
    hmm príde mi divné, že by len tak zabíjali postavy, hlavne keď kniha nie je ukončená takže nikto nevie či nejaká bezvýznamná postava nemôže byť v nasledujúcej knihe jedna z najdôležitejších. no to som teda zvedavá koho tým mysleli aj ja.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 1. prosince 2011
    No způsobem jakým to řekli, si myslím, že nepůjde o žádnou bezvýznamnou postavu, ale o někoho trochu důležitějšího.
  • upraveno 2. prosince 2011
    Expendable: Nakecat toho můžou spoustu. Jde o to, že v ASOIF smrt důležitý postavy vždycky nějak zásadně ovlivní děj a je celkem zásadní a kdy a za jakých okolností k tomu dojde. Netipovala bych ani, že by poslali do hrobu postavu, která v knížkách ještě žije nebo nevíme o tom, že by umřela. To by čtenářům naznačovali něco, co ještě nemají vědět - proč by to dělali?
    svoa00: ono to bylo myšleno tak, že v druhé sérii seriálu umře postava, která ve druhé knize neumřela. Ne, že by zabili postavu, která žije i v tanci a nevíme její osud. Ale uvidíme, za pár měsíců se dozvíme pravdu :D
    P3ZI: Říkám na 99,9 % ne. Až tam by to nestihli během deseti dílů odvyprávět, předtím se ještě musí stát spousta věcí, z nichž většina se prostě před TÍM odehrát musí.
  • upraveno 7. prosince 2011
    Damn, it feels good to be a Lannister.
  • upraveno 10. prosince 2011
    V pondelok nový teaser!!!
  • upraveno 10. prosince 2011
    A jmenuje se Cold Wind, že už by něco z Islandu? Ygritte už jim unikla v hodně nečitelném záběru, tak že by nám jí konečně dali v celé kráse? :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 12. prosince 2011
    U všech bohů! Lidi! Jak to že nejste vzhůru a nečekáte na teaser?
    Tak tady je:
    Jestli se nemýlím, tak to mluví Stannis že? Musím říct, že moc efektivní není.
    I když ke konci už je trošku lepší. Mám na mysli ten poslední záběr a to troubení v pozadí. (a vy jistě víte, co to znamená, když roh zazní třikrát).
    Každopádně jedna věc mě potěšila. Vypadá to, že se tam bude kamera v krajině pohybovat a jsou tam i letecké záběry. A už to nebudou jen ty statické obrázky z první sezóny.
  • upraveno 12. prosince 2011
    tak musím povedať že to vyzerá veľmi dobre, hlavne tie posledné zábery nemajú chybu, konečne sa to trochu rozhýbe a súhlas s tým,že stannisov hlass a mi tam príliš nehodí. pasoval by mi tam niekto koho hlas by znel viac....a teraz ma nenapadá správny výraz na to, hmmm možno epickejší...:)
    máličko toho máličko, ale aspoň niečo. práca s kamerou na úvod je veľmi pekná, v štýle kinofilmov.
    asi to bude stanisov list lordom, alebo nejaký prejav pred vlastnými, mne až tak nevadí. skôr mi vadí že tie krátke scény čo reč doprevádzajú sú klasické portrétovky. btw - mihol sa tam eddard ak ma ranné oči neklamú?
    No kamera bude nejspíš víc rozhýbaná, ale víte, co dokáže kouzlo střihu ;) Každopádně palec nahora a nehorázně se těším. Jenom mi prosím řekněte, že Stannis nebude mluvit jako robot.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.