Píseň zazní na HBO!

upraveno 9. února 2011 v Seriál Hra o trůny
1121314151618»

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 14. dubna 2011
    To nebyl jen Case. Já s Hrou otravovala pravidelně i v hádankářském OT klubu a ještě v jedné kecárně, a někteří tam zareagovali podobně. Ale zase na druhou stranu se mi jich podařilo pár nalákat :o)
    A co se klubu Seriály týče, tak bych řekla, že jich přece jen bude víc než 10. Ale máš pravdu, že ke konci jsme trochu zvolnili :o))
  • upraveno 14. dubna 2011
    Ctu si GoT v číslech a zaujalo:

5: Number of topless women in the pilot.

Nevada - pamatujes na nedavnou Camelot vyzvu :)
    upraveno 14. dubna 2011
    :oD
    Nevada - a jinak jsem se spocital - od 7.2010 jsem se tam o hre zminil 7x = 7 dni

coz je teda pekny houby :)
    a jeste k tomu souboji:

2: Number of sex scenes in the pilot.
    upraveno 14. dubna 2011
    knedle - já si spočítala, že cca od začátku února jsem tam dávala 8 odkazů na upoutávky apod. Plus pár dalších komentářů v k nim vzniklých diskuzích. Je to tak, slabota. Provedeme závěrečný útok? ;o)

ad výzva - kokos si po několika letech změnil ikonku. Má na ní Eddarda na Železném trůnu. Řekla bych, že mise víceméně splněna :o))
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 14. dubna 2011
  • upraveno 11. listopadu 2011
    Co myslíte, dojde někdy i ke zpracování příbehů Dunka a Egga? Podle mě by to nebyl zlý způsob pro vyplnění doby, kdy seriál doběhne knihy.
    upraveno 15. listopadu 2011
  • upraveno 15. listopadu 2011
    nebylo, já naopak poslední dobou nestíhám to tu aktualizovat, takže dobře, že to někdo hlídá :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Zajímavé karty. Lannisteři - káry, Baratheoni - piky, Starkové - kříže a Targaryeni - srdce.
    A Joffrey je eso! :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 16. listopadu 2011
    Everett Young: karta "zmrd, sráč, malá kurva" tam není :)
  • upraveno 16. listopadu 2011
    Mě se hodně líbí ty placky a hrnky
    Krisa: pozor, bavíme se tu o dítěti, beztak zneužívaném a okolnostmi donuceném k hrozným činům, které by nespáchal mít lepší matku. :-)))
    :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    ale spáchal je to vyšinutej sadista.
    S kartami mi choďte niekam, ja chcem licencovaný Ice zo seriálu.
    Ben Nevis: To, že se bavíme o dítěti, které je manipulované matkou nemění nic na tom, že je to pěknej sráč a nenávidím ho :)))
    Joffrey je hajzl, sadistická svině a zbabělý šmejd. Ale manipulovaný matkou zrovna není.
    Spíš je ještě moc mladý na to, aby věděl, co s holkou.
    Vzhledem k tomu, že Sanse vypráví, že až začne krvácet, tak se za ní staví a budou mít potomka, tak bych řekla, že to docela víc...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Myslim, že základní vzdělání mu už obstarala paní matinka.
  • upraveno 17. listopadu 2011
    Tak Joff je po genetické stránce paskvil a výchova matky a nezájem otců (vlastního a nevlastního:-) mu taky zrovna nepřidali. Myslím však, že Cersei za jeho povahu může spíš z malé části. Sama v sáze říká "Joffrey byl vždy nezvladatelný". Je to prostě zbabělej sadistickej egomaniak. Navíc jeho sourozenci vykazují při stejné matce a otci naprosto odlišné vlastnosti. Tommen je milý a podle mě, byť se to možná na první pohled nezdá, i mnohem odvážnější a houževnatější než jeho bratříček a Myrcella zdědila, zdá se, z Lannisterů spíš to dobré.
  • upraveno 17. listopadu 2011
    Chmur: Nad Myrcellou a Tommenem si ještě pobrečíme. Degenerace se jim naštěstí vyhnula :D Když pomyslím na Joffreyho, vnucuje se mi Charlie Sheen ze Žhavých výstřelů. "Bylo by to jako spát s vlastní sestrou. I když je to fajn holka, hezky stavěná. To se prostě nedělá. Narodili by se jí mrzáčci."
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.