Main Title, King of The North, Small pack of Wolves. Kdybych snad o Djawadiho talentu pochybovala... Ačkoliv ve skutečnosti jsem hudbu vnímala až u posledních dvou epizod.
Mno, celkově bych sountracku dala dvojku. Ale to bude asi tím, že ze sountracků k seriálům u mě už dlouho vede Battlestar Galactica, to je pro kohokoliv těžká konkurence ;)
Co se úvodních titulků týče tak na druhé místo bych dal znělku Pravé krve :-), jinak soudtracky k seriálům jsou většinou poměrně nevýrazné až na pár vyjímek a mezi ně Hra o trůny rozhodně patří :-) ale kdyby k němu udělal soudtrack třeba takový Basil Poledouris tak bych měl asi orgasmus , (škoda že už to není možné :-(
svoa00: Ano, Beara miluju... soundtrack k BSG je prostě lahůdka;-)
Hmmm, musím si ten soundtrack poslechnout (ale tak nějak ze seriálu vím, že se mi děsně líbila znělka a pak v posledním díle... asi to bude to finále, o kterém tu píšete:))
Komentáře
Už sa mi raz stalo, že niekomu zazvonil mobil a zahral Main Title a myslel som si, že zvoní môj :D
BlackAdder: úvodní titulky Pravé krve jsou slušný úlet. :-)
Hmmm, musím si ten soundtrack poslechnout (ale tak nějak ze seriálu vím, že se mi děsně líbila znělka a pak v posledním díle... asi to bude to finále, o kterém tu píšete:))