Strategie : Hra o Trůny - Genesis

upraveno 27. září 2011 v Píseň ledu a ohně

Komentáře

• upraveno 1. října 2011
    Hmm, podle obrázků to vypadá, že by to mohlo být solidní, ale obávám se, že potenciál námětu tvůrci hry asi ani zdaleka nevyužijí. Nicméně HW nároky jsou poměrně vysoké a vzhledem k tomu, že mašinu na to v současné době nevlastním, tak si nejspíše nechám momentálně zajít chuť...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 1. října 2011
    Já jsem to rozchodil na notebooku. Ale na low, jinak se mi to seká.
  • upraveno 2. října 2011
    Hned jsem si to stáhl akorád to nemůžu spustit protože nemám aktivační klíč :( nemáte tu nějakej odkaz kde bych ho sehnal prosím ?
  • upraveno 2. října 2011
    Verdenth: Sis spltl forum, ne? Tohle neni warez. Tak si to bud kup, nebo nebud blbej.
  • upraveno 2. října 2011
    Verdenth: Počkej si na nějaký realese (Skidrow, Realoded atd)...
  • upraveno 10. října 2011
    Tak konečne sa mi podarilo dostať ku hre. Rozhodne to nie je hra, ku ktorej si sadnete, spustíte skirmish a hneď hráte. Treba si prejsť tutoriál. No po vyskušaní všetkého, čo hra ponúka som dosť sklamaný. Na pohľad oku lahodiace, sídla rodov su krásne spravené, ale na miesto toho, aby z toho spravili RTS trhák v štýle Warhammeru 40k, dostávame nudnú diplomatickú klikačku. Zahráte si raz a máte dosť na veľmi veľmi dlho..
  • upraveno 10. října 2011
    muzu se zeptat kde ste ji sehnali? protoze si nemuzu nikde najit :(
  • upraveno 12. října 2011
    Tak jsem to zkoušel rozchodit na svým starouškovi a úvodní obrazovku mám rozmazanou kromě menu.Když jsem pak zapnul tutorial tak je hra celá taková šedivá a menu s promlouvající bytostí rozmazaný. Po tom co jsem rozchodil Deus Ex:HR jsem si říkal to nebude problém rozchodit Genesis a prdlajs .
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 12. října 2011
    Nj, nároky to má docela masivní. Ale hlavně ta hra je docela chybová. po každém znovu zapnutí se mi úplně vymažou textury. Tak musím v nastavení trochu zahýbat s úrovní textur, restartovat a pak už to je ok. Ale když mi po 10 minutách hra spadne, musím celý proces opakovat :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.