Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
1333436383969

Komentáře

• upraveno 13. září 2011
    Doomsday, Pád do tmy, Psí vojáci, všechny ty filmy měly relativně malý rozpočet ale zato hodně dobrou atmosféru, tak doufejme že mu to vydrží i u seriálu :-)
  • upraveno 13. září 2011
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 13. září 2011
    Jo!!!!!!!!!! Psí vojáci jsou nejlepší horor jakej znám. Úžasná atmosféra, skvělý herci, napětí a hlášky který NIKDY neomrzí. Descent byl trochu slabší ale centurion se mi docela líbil. Zároveň už dvakrát spolupracoval s Liamem Cunninghamem (na centurionovi a psech) a vždycky to fungovalo. jsem opravdu nadšenej že takovýhle režisér se na tom bude podílet. Ale zatim měl vždy k dispozici jen malý rozpočet tak uvidíme aby to nechtěl přehnat ale pokud se bude držet svojí originality tak to nemůže dopadnout špatně.

EDIT: KOho bych ještě mezi režiséry uvítal by byl dlouholetý režisér SG Andy MIkita. a DO role Pyata Preeye herce známého například z X Files Mitch Pillegi
  • upraveno 13. září 2011
    mno nvm ale Centurion byl docela dobrej film, nehcapu proc ma tak malo, stejny Doomsday ... takova odpocinkovka, zato Psi vojaci je blbost nejvetsiho kalibru ...:/
  • upraveno 16. září 2011
    Amory Lorch... ten herec me na tu roli vubec nesedi to je spíš takovej typ Renegade než krutej vojenskej velitel, kterej se sadismem priblizuje k Gregorovy.
    upraveno 16. září 2011
    TO mě jo takovej člověk kterej nedává nic moc znát a kterej ty sklony k sadismu trochu skrývá ale když se přestane ovládat tak Rholl pomáhej všem kdo ho naštvou. Tak na mě ten herec působí
  • upraveno 17. září 2011
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 17. září 2011
    Proč proboha vymýšlejí zase nové jméno? Vždyť se ti pitomci motali kolem Daenerys čtyři (v první knize, později tři). To tam nemohli dát dalšího z nich? Třeba s odůvodněním, že Rakharo podlehl nějakému zranění, nemoci, nehodě...
  • upraveno 17. září 2011
    A navic pro dej nejsou vcelku vubec duleziti... jen par mongolu co se mota kolem radoby draci kralovny....
  • upraveno 19. září 2011
    Jeho jméno nemusí na obrazovce vůbec zaznít.
    Stejně jako když se v první sezóně objevil Barristan, tak jsem si myslela, že je to Tywin. Byl starý, měl zbroj v červené a zlaté barvě... Nebyla jsem jediná, kdo se nechal napálit. :-)
  • upraveno 20. září 2011
    jeste jedna vec : Xaro Xhoan Daxos - vim ze je to takovy orientalni jmeno ale rekl bych ze to v knize jsou spise albini nez cernousci
    upraveno 20. září 2011
    Bryndene nebuť rasista :) nebo klidně buť ale ne tak veřejně.....kontaktuj kuk-luks-klan
  • upraveno 20. září 2011
    kuk-luks-klan to mě pobavilo :-))
    upraveno 20. září 2011
    Holt, samí luxusní členové, no :)
  • upraveno 20. září 2011
    no mě spíš pobavilo to jak zkomolil ten název :-)) Kuk
    upraveno 20. září 2011
    Tak jak se to píše?
    upraveno 21. září 2011
    Ku-klux-klan :)
  • upraveno 22. září 2011
    kkk
  • upraveno 22. září 2011
  • upraveno 10. října 2011
    konecne odhalili predstavitelku Ygritte. http://insidetv.ew.com/2011/10/10/game-of-thrones-rose-leslie/
  • upraveno 11. října 2011
    Vypadá dobře. Já jsem si Ygritte v poslední době představoval přibližně jako Kim ze Scotta Pilgrima.
    pěkné, tak nějak jsem si ji představovala:-) (ty křivé zuby mi prostě na mysl nešly, tak je měla prostě velké:D:D:D)
    No Fialka je hezčí, co si budem povídat... Sam urval lepší kost :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 11. října 2011
    Jone, Jone...:)))
    Nepodceňujte sílu make-upu :D Náhodou je dobře, že ani Cersei není v seriálu žádná nepřirozená krasavice, "jenom" hezká ženská.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 11. října 2011
    Mě herečka, co má hrát Ygritte, přijde hezká. Není to sterilní krasavice, ale mě se tyto "jiné, zajímavé" typy líbí víc, než tradiční krásky...
    pekne je, len som zvedavy ako bude vyzerat ked s nej spravia divoku, strapate vlasy, roztrhane oblecenie a vetvicky vo vlasoch :D
    Pokud si dobře pamatuju, tak i v knize to ani zdaleka neměla být žádná krasavice, takže je fajn, že do její role neobsadili žádnou umělou modelku. Já myslím, že ta herečka na tu roli sedí. Ale o tom se přesvědčíme až v dubnu :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 12. října 2011
  • upraveno 12. října 2011
    fakt je to výzva ako hrom pre scenáristov. toľko nových postáv predstaviť. televízne publikum je pochopiteľne povrchnejšie a rýchlejšie ako knižné, takže urobiť to tak, aby sa ľudia nestratili... uff, fakt to bude chcieť veľký scenáristicky talent.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.