Seriál Hra o trůny

upraveno 11. dubna 2011 v Seriál Hra o trůny
24567

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 20. června 2011
  • upraveno 20. června 2011
    To je skoro jak na přání. Tak ještě sarven na kinemě a Mirka Spáčilová a mé oblíbené trio bude mít recenze za sebou :-)

Ta Spáčilová byl vtip ;-) Za ní si dosaďte spíš Filu nebo Fuku - týjo, dal bych si jedny Odvážný palce zaměřený na GoT...
    Ja napíšem pre Sarden.
    Fajn, poskládám z toho pak nějaký článek. Takže když na něco narazíte (nebo sami napíšete :-), hoďte to sem.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 20. června 2011
    Čoveče, jak jsem Tetsua ráda četla v Cinemě, tak jeho recenze na GoT bych se skoro bála (že by to zdrbl).
    jj, to asi jo, ale bylo by to zajímavý :-)
    imho by to tetsuo mohl dat (pro aktulane.cz nebo kde to je) - nebo douglas :) teho sme mylsim zlanarili pekne na lopuchu...
    upraveno 20. června 2011
    Douga?
    "Seriál tak pro diváka neznalého předlohy zdánlivě přináší i vatu – třeba postava tlouštíka Samwella je v první sezoně opravdu navíc."

S tou první částí by se asi dalo souhlasit, někdo tam možná vatu vidí, což chápu (já ne :D ) Ale že by byl Sam navíc a zbytečný? Podle mě i pro nediváka to je zajímavá postava a z různých reakcí nečtenářů se to potvrzuje, takže mě tohle tvrzení v té recenzi trochu zaskočilo :-D
  • upraveno 21. června 2011
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 21. června 2011
    Brynden: Ned to říkal furt a nikdo mu nevěřil - a teď jsou z toho všichni paf...:)
    Zrovna jsem chtěl založit topic zajímavosti ze světa a tam mimo to dát k tomu odkaz jak média píšou totální sračky :-D.. Protože tam nemají nikoho kdo by klimatologii rozuměl
    http://gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2011060006
    PS: Respekt je na tom docela dobře ty vynechávám :-D
    tak douga ne - beru zpet - chewieDC
    upraveno 22. června 2011
    Jo, ten jo :)

Ani nevím jestli Doug ještě na Lopuch chodí, už jsem ho tam dlouho neviděla. Ale je to škoda.
  • upraveno 15. listopadu 2011
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 15. listopadu 2011
    Moc hezký rámeček
    Vypadá to jako parte. Příhodné :)
  • upraveno 15. listopadu 2011
    Nevada: Že by byla i verze s Robertem a Khalem Drogem? :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Hmm ta ilustrace okolo se mi líbí. To je ta z intra seriálu
  • upraveno 18. listopadu 2011
    ako to vyzerá s DVD? kedy bude na našom trhu, viete niekto?
  • upraveno 18. listopadu 2011
    No já věřím, že taktéž na jaře, nemělo by tomu nic bránit. Vzhledem k fenomenálnímu úspěchu GoT v Evropě a záměru HBO se na Evropu více zaměřit, by to snad mohlo být v té francouzské vlně (měla by být dříve než v USA), nejpozději s tou americkou.

Klíčová otázka však je, zda to bude před mými březnovými narozeninami či ne :-D
    upraveno 29. listopadu 2011
  • upraveno 30. listopadu 2011
    tak pořád jsou to jen povídačky, konkrétní rozhodnutí asi nepadne dříve, než v dubnu po premiéře. V nějvětším presu asi budou scénáristi...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 30. listopadu 2011
    Myslim, že to je hlavně kvuli tomu, aby měli scénáristi náskok a měli čas vymyslet, jak spojit Hostinu a Tanec v jeden blok.
    Taky možná aby se jim moc nezměnily děti a pak takový drobný detail, že je to levnější :-)
  • upraveno 1. prosince 2011
    myslím, že GoT by si zaslúžilo podporiť :) http://www.peopleschoice.com/pca/votenow.jsp
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.