JO už jsem konečně projel poslední články a našel všechno ohledně toho making a titulků. No tady na druhém konci světa (Nový Zéland) jsem dnes nějakej asi unavenej :-)
jestli to chceš v matrošce, tak si to můžeš bez problému překonvertovat, třeba ve Format Factory. Navíc stačilo zagooglit a našel jsem několik odkazů na stažení v mkv.
To jsem nevěděl :D Zajímavé. To už by mohlo vyprodukovat nějakou solidní sledovanost :D
"They're airing Thrones back-to-back as often as possible. It debuts on Sunday night at 9. Then it airs again at 10:05, and again at 11:15, and again in our dreams while we sleep. And next Monday HBO will air it on all six of their channels simultaneously (at 9 pm). And then again at 11:15 on HBO 2. Not to mention OnDemand."
Dokonce by prý některé části měly být přístupné dříve na HBO Go službě než půjdou v TV.
No vypadá to, že si je HBO dost jistý v kramflecích, zdá se, že se jim hodně podařilo v posledním roce prorazit na evropském trhu. Ostatně i proto (přihodte k tomu vesměs kladné recenze) se očekává každým dnem rozhodnutí o druhé řadě. Btw, produkční společnost Fire & Blood prý zase hledá nějaké zaměstnance...
Takhle zmenšený vypadá znak Lannisterů jako český lev (samozřejmě, jsou tam odlišnosti, ale takhle z dálky... :-)), že bych začal fandit jim? :-D Jinak mi tam chybí avatar Staré chůvy. :-(
Hm, 7. díl bude pomocí služby HBO Go streamovatelný ihned po odvysílání 6. epizody. A to kvůli cliffhangeru na konci 6. dílu, po kterém budou diváci okamžitě chtít vidět co se stane dál. Pominul bych jestli tohle OK nebo ne, HBO na to má právo. Ale říkám si...co na tom konci asi tak bude? :)
Komentáře
Jinak je nový trailer poison i 25minut trvající making of vše na youtube v HD.
Původní pilot asi nikdy neuvidime, leda něco v bonusech DVD, ale myslím ze ne. Tam asi dost chyběla postprodukce...
matroska formát (mkv) se poslední roky používá často hlavně na HD videa.
Tak bohužel jsem to nenašel ani přes google, všude jen youtube video nebo to 12 minutové promo.
http://hraotruny.cz/post/4535071747/firewall-iceberg-podcast-en-temer-11-minut-si
nebo v primo na
http://hitfix.com/blogs/whats-alan-watching/posts/firewall-iceberg-podcast-episode-68-game-of-thrones-the-paul-reiser-show-happy-endings-and-more
potesi, hodne potesi :)
"They're airing Thrones back-to-back as often as possible. It debuts on Sunday night at 9. Then it airs again at 10:05, and again at 11:15, and again in our dreams while we sleep. And next Monday HBO will air it on all six of their channels simultaneously (at 9 pm). And then again at 11:15 on HBO 2. Not to mention OnDemand."
No vypadá to, že si je HBO dost jistý v kramflecích, zdá se, že se jim hodně podařilo v posledním roce prorazit na evropském trhu. Ostatně i proto (přihodte k tomu vesměs kladné recenze) se očekává každým dnem rozhodnutí o druhé řadě. Btw, produkční společnost Fire & Blood prý zase hledá nějaké zaměstnance...