Safra, lidi, chápal bych, že vás neba Dany v dílech 1-3. Ale v Tanci s draky jsou to přece jedny z nejočekávanějších kapitol. I když pro vás její postava není zajímavá, tak k ní přece směřují minimálně 3 extrémně zajímavé postavy. Podobné to vlastně bylo s kapitolami Sansy.
Já se spíš děsím toho, že se spojí s Tyrionem a společně se postaví Západozemí. Nejspíš nás to i čeká ale radost z toho nemám, protože Tyrion si pochopitelně z draků sedne na zadek a Dany bude mít dalšího do party. Ani na to střetnutí se neteším, Tyrion jí řekne jak jí ve Westerosu nemají rádi a Dany se nasupí a nasadí větší tempo. Hmm...
Daenerys musí zemřít. Státní zájem :) Přece nemůže přívést ty hordy nevycválanejch barbarů, kastrátů a rádoby vyspělejch otrokářů do západozemí! SLÁVA KRÁLOVNĚ SANSE A KRÁLI NEVIMKTERYMU :D
Pche! a znovu Pche... Sansa si tak může hrát na pískovišti a stavět si Zimohrad lopatičkou.... Dost věřim, že s ní Martin udělá schopnou ženu, respektive Malíček, ale k tomu má ještě hooodně daleko a v podstatě je to taková naivní holčička co přišla do Králova přístaviště tak akorát koketovat... Rád bych jí viděl vedle Podricka Payena....
Brynden 'Blackf... Upřímně zapomínáš na velkou zimu - Podle mne budou ještě lidé ze Západozemí šťastný, že Danny vede pomoc :-)... Uvidíme Uvidíme jak se to vyvine...
Komentáře
Jinak Stannisovi selže zbraň tváří v tvář Velkému Jinému. Bohužel, pravím. Bohužel.
Ani na to střetnutí se neteším, Tyrion jí řekne jak jí ve Westerosu nemají rádi a Dany se nasupí a nasadí větší tempo. Hmm...
Já tu paní nemám rád.
Dobrou, milí Západozemci!
Rád bych jí viděl vedle Podricka Payena....
Brynden 'Blackf...
Upřímně zapomínáš na velkou zimu - Podle mne budou ještě lidé ze Západozemí šťastný, že Danny vede pomoc :-)... Uvidíme Uvidíme jak se to vyvine...