Prý se u ní projevili ty geny co u Lyi. Bran si při zelenosnění tetu se sestrou spletl. Těžko říct jak moc byla krasavice a jak moc prostě Rhaegar měl své podivné duvody a Robert je jednoduše zafixován na sen o ztraceném štěstí a zatěžen na Starky. Ale ošklivka určitě ne. Laskavý muž ji oslovil jako "hezkou dívku". Puvab založen na osobitosti, který se projeví časem (late bloomer) narozdíl od Sansovitých dívek, které jsou klasicky krásné od padání mléčných zubu po zralou ženu a víc všemlahodící. Asha má asi něco podobného - není dokonalá, ale má jisté silné stránky a je plna života a tak o toužebné pohledy nemá nouzi.
Myslíš, že měl Rhaegar k tomu, aby se do Lyanny zamiloval, podivné důvody? Možná se mu jenom líbila - vždyť byla hezká, když už ne třeba klasicky krásná, a hlavně daleko živější, než jeho manželka
Pro zamilování mohl mít duvody úplnĚ normální, ale ten únos v kombinaci s řečmi o třech hlavách draka a písní ledu a ohně prostě zavání, že ve hře bylo víc než jen myšlení kalhotama.
@Aviv Jasně, ono toho bylo asi víc. Elia se už asi bála mít další děti - taky měla proč - a láska s proroctvím dohromady vypadala nejdřív jako ideální kombinace.
Jako já si taky myslím, že na to obrázku vypadá pohledně a že taky slušně odpovídá popisu z knih. Akorát to zároveň odděluji od puvabu Daenerys a podobných.
Rhaegara není nikdy dost ... i když ani jeden se mi vlastně nelíbí (ten předposlední s Eliou a Rhaenys vypadá jak Voldemort), ale to bude tím, že poslední drak je vlastně nepostižitelný ...
Cílem bylo zhromáždit takové obrázky, kde se věnuje strunám. A ten rodinný je prostě rodinný, do páru k tomu s milenkou. Ale v budoucnu ještě nějací budou, tak se mezi nima třeba vynoří i výstižnější.
Není zač. Jsem si říkala, že i méně notoričtí draci si z času na čas zaslouží pozornost.
Ten čtvrtý - s copem, přivřenýma očima a harfou obtočenou drakem mně osobně asociuje Mozarta. Přesněji prostě oparukovaného hudebního skladatele, ale v hlavě mi vyskočilo tohle konkrétní jméno. A rozcuchaný větrem je zas jak Beethoven. Ale přitom nejvíc by si asi rozuměl s Vivaldim, když se teda oba zabývali pověternostními podmínkami. :D
K letnímu měsící sluneční tématika. :) Nevím, jestli touhle dobou je ještě vubec něco spoiler. Ale ano, u jednoho obrázku se skrývá jistá nápověda. Taky myslím, že to bude mladý Edric co vyprávěl Aryi historky z mládí jejího otce.
Komentáře
Asha má asi něco podobného - není dokonalá, ale má jisté silné stránky a je plna života a tak o toužebné pohledy nemá nouzi.
Jasně, ono toho bylo asi víc. Elia se už asi bála mít další děti - taky měla proč - a láska s proroctvím dohromady vypadala nejdřív jako ideální kombinace.
A díky za Maekara, to je zlatíčko.
Není zač. Jsem si říkala, že i méně notoričtí draci si z času na čas zaslouží pozornost.
House of Martell - určím ty obličeje asi všechny (zajímavé: u popisků Písečných hadů máme jeden malý spoiler)
House of Dayne - tam se taky chytám, ale nevím (odleva: Ašara, Meč jitra, Darkstar, panoš Ned ???)
A Ramsay je jednoduše děsivej úchyl.
Nevím, jestli touhle dobou je ještě vubec něco spoiler. Ale ano, u jednoho obrázku se skrývá jistá nápověda.
Taky myslím, že to bude mladý Edric co vyprávěl Aryi historky z mládí jejího otce.
Je vidět, jak seriál rozšířil repertoár obrázků. Díky za přidání do galerky :-)