Sansa, ach, ta naše malá Sansa!

upraveno 6. listopadu 2010 v Postavy a bytosti
1101113151634

Komentáře

• upraveno 27. dubna 2011
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 27. dubna 2011
    Expendable: Sansa+Podrick: Setkají se párkrát díky Tyrionovi, když byl Podrick jeho panoš.
    upraveno 27. dubna 2011
    Ono porovnávat cca 23letou Emilku, cca 14letou Sofinku a cca 45letou (její věk jsem nikde nenašel) Michelle není jaksi fér. Ale mě se v některých scénách docela líbí (když není zničená nad Branovým ložem) a herecky je mi sympatická (třeba ten pohled, když posílá Robba uspat Aryu).
    To si nemyslím, že je to nefér. Talent není omezen věkem. Jistě každý znáte starší herce, kteří nějak zvlášt zaujmout nedokáží přes dlouholetou praxi. A největší hvězdou seriálu je pro spoustu lidí 10 letá Arya...Já si taky myslím, že M. Fairley odvádí standardní výkon. Nijak mě nezaujala v dobrém ani špatné slova smyslu.
    upraveno 27. dubna 2011
    flanker: Medzi Dothrakmi boli horšie :)
    Mě Catelyn sedí právě proto, že je nesympatická stejně v knize jako v seriálu. Takže to hraje dobře. Sansa mi přijde jako totální neherec. Když třeba srovnám její plíz plíz se suprovou Aryou...

Klátí sestru? Někdo tu poletí z okna.
    Naopak. Michelle Fairley je veľmi sympatická a jej Catelyn tiež.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 27. dubna 2011
    Catelyn je ještě protivnější důra než v knize, ale Michelle Fairley ji hraje výborně.
    upraveno 27. dubna 2011
    Sansa je určitě lepší než Daenerys (v knize). Její kapitoly se přímo týkají děje (a je v nich Malíček a Sandor!) a poslední dobou už to ani není taková slepice jako na začátku :D. Zato Daenerys mně nikdy nebavila. Většinou jsem jejími kapitolami začínal a končil čtení. Tam to zachraňuje jen Mormont, a toho teď bohužel poslala někam pryč (začínají se projevovat Targaryenské geny). Hostina se mi líbila hlavně díky toho, že v ní Daenerysyny kapitoly nebyly. Tanec bude horší...
    A herecky teda nevím, podle mně zase tolik prostoru ještě neměly. Ale Sansino "Plíz, plíz, it wasn´t Lady" se mi vážně líbilo, až mi jí bylo líto (stejně za všechno může Nymeria - kdyby nekousla Joffryho, mohli se Sansou žít šťastně až do smrti). :-)
    M. Fairley hraje Cat podle mě skvěle, řekl bych jeden z nej hereckých výkonů spolu s malou Maisie, NCW, Beanem a Dinklagem. A co se týče vzhledu, tak i ona se mi dokonce líbila v pár záběrech :-D V té první scéně, kdy Rodrick přijde Nedovi ohlásit, že chytili dezertéra, pozdraví Cat a ona mu kývne a usměje se na něj. V tom okamžiku byla pěkná.
    Sansa se mi vzhledově taky líbí, ale ta herečka jako taková mi přijde strašně protivná jak výrazově, hlasem i hraním samotným. Což asi není úmyslně, ale na druhou stranu Sansa mi byla protivná i v prvních pár knihách, takže je to možná dobře.
    Já myslel to plíz plíz v prvním díle.
    JAIME: to mě bude strašit ve snech ještě dlouho :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 27. dubna 2011
    Sophii Turner v seriálu hodně ubližují kostýmy a účes. Je to pěkná holka, ale naprosto nevhodně česaná a oblékaná. Oblečení snad vylepší přesun na jih.
    btw - i Cersei, totiž Lena Headey vypadá s rozpuštěnými vlasy mnohem pěkněji než načesaná pro seriál.
    speedy: Jo, přesně to. To byla tak strojená emoce, že jsem zrudnul studem i já, chladnokrevnej zloun.

Nevada: Mě se Cersei líbí tak i tak. Sansa ani tak, ani tak ;)
    upraveno 27. dubna 2011
    speedy: Jsem téhož názoru. To, že se snad polovina kapitol Tance bude týkat Dany, mě docela straší.
    flanker: Naštěstí se Tanec protáhl, a tak tam budou i ostatní, ne jen Jon a Daenerys (brrr, to je kombinace, a řekl bych, že to i dají dohromady jako král a královna)
    Tak zase se v Tanci u Dany sejde celá řádka zajímavých postav, tak to tak zlé snad nebude. :-)
    upraveno 27. dubna 2011
    Jo, ještěže Mormonta nahradil Arstan/Barristan, alespoň jedna zajímavá postava v týhle linii.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 27. dubna 2011
    Mno já se na Dany těším. V Hostině mě ta její linie dost chyběla.
    upraveno 27. dubna 2011
    já se těším, až ji sežere probuzený drak :)
    To je od tebe zlé. Já jsem nikdy Sanse ani Stannisovi smrt nepřál...:-((
    Smrt Stannisovi? Právoplatnému a jedinému králi sedmi království? God(s) save the King! :-)
    upraveno 27. dubna 2011
    Kdo s čím zachází, a tak dále.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.