Protože se poslední dobou hodně probírá téma Sansa (oblíbenost, herecká představitelka Sophie Turner), hodlám obnovit toto téma. Vzledem k pouhé občasnosti výskytu sera Těžkohlavého v tom asi budu sám, ale občas je prostě nutno bojovat :)
flanker.27: Do čtvrtý knihy není za co bojovat... Uvidíme co se ještě přiučí od Malíčka v dalších dílech.. Ale co si tak pamatuji, tak ve většině kapitolách pokorně snáší uděl býti sebou vláčená... Ale kombinace dospělá pragmatická Sansa a statečný Poderick Payne je pro mne stále ideální
Ač je pro mě z Nedových dětí nejméně oblíbená, tak je to Stark. Sice ji pořád považuju za největšího kandidáta na dalšího mrtvého Starka, ale když přežije a něco se od Malíčka přiučí, tak taky fajn. Aspoň dohlédne na Rickona než bude schopný vládnout na Zimohradu sám ;o) Jak tak znovu ságu čtu, tak Podrik se k Sanse chová úplně stejně jako k Tyrionovi. Ten mu taky v druhé knížce vyčítá, aby se mu aspoň občas podíval do očí místo toho, aby mu promlouval k botám.
Amaroun: Že ne? Co za respekt? Musí toho snášet až až, a pak když si začne stavět ze sněhu Zimohrad... Tyrion tam jednou něco prohodí jako že to Podrick jednou odvyprávní jejím botám. o je scéna, u který mě napadlo to zajímavý spojení.
Sansa a Podrick? Sakra, sice už jsem celou ságu četl snad čtyřikrát, ale opět mi začínájí unikat některé detaily.:-D Vůbec si nepamatuju, že by se Sansa dostala do styku s Podrickem. Naposledy si ho pamatuju tuším s Brienne a pak temnota, ztráta paměti :-D
Tak já si ji takhle prkenně celkem i představuju, ale štve mě, jak se tam furt mluví o její kráse, což vyznívá vzhledem k její vizáži a nulovému charismatu divně.
Ono od člověka, který klátí vlastní sestru, se názory na vkus nedají brát příliš vážně, totéž od té sestry. :) Zvláště když ta sestra se bojí nové mladé královny, kterou střídavě vidí v Sanse a v Margaery.
Myslím, že z některých mluví zaujatost, osobně si neumím moc představit, jak by se dosavadní Sansiny scény měly zahrát jinak. Soudil bych, až se Sophie dostane k náročnejm scénám, jako žádost o milost, poprava, scéna na hradbách s Joffreym apod.
Komentáře
Jak tak znovu ságu čtu, tak Podrik se k Sanse chová úplně stejně jako k Tyrionovi. Ten mu taky v druhé knížce vyčítá, aby se mu aspoň občas podíval do očí místo toho, aby mu promlouval k botám.
Tyrion tam jednou něco prohodí jako že to Podrick jednou odvyprávní jejím botám. o je scéna, u který mě napadlo to zajímavý spojení.
:)
Myslím, že z některých mluví zaujatost, osobně si neumím moc představit, jak by se dosavadní Sansiny scény měly zahrát jinak. Soudil bych, až se Sophie dostane k náročnejm scénám, jako žádost o milost, poprava, scéna na hradbách s Joffreym apod.