Ze druhé série Zaklínače jsem viděla tři díly a další mě nějak nelákají. Je to skoro nuda. Knihy mám ráda, ale není to srdcovka jako Píseň, takže mě nepobuřuje markantní odklon a nevadí přidané dějové linky. Jen to není zajímavé. Yennefer je furt nesympatická čůza.
Hmm... Asi to u mně vyhráva Karlienin cover, ale tohle je taky něco. A videoklip skvelý. Len tá tmavá brada vedľa tých bielych vlasov jauvajs, jauvajs...
Jinak sranda, mně žádná podezřívavost nepřepadala. Jakože vnímala jsem napětí z toho pohybu po budově a z tabletek, ale ani údržbář, ani zbytek personálu, ani starší kámoška mě nijak neznervóznili, nečekala jsem podraz. Jo a pokud přestala vadit, tak ji mohu doporučit ještě v Thoroughbreds. To už je trochu ošklivější ve smyslu zobrazených charakteru a rozuzlení, ale zneužívání se bát nemusíš.
Komentáře
konečně
Cahira a Yennefer jsem si taky všimla, ale dám ruku do ohně, že to tam bylo jenom kvůli "shipování", aby měli lidi nějakou zábavu.
Jo a pokud přestala vadit, tak ji mohu doporučit ještě v Thoroughbreds. To už je trochu ošklivější ve smyslu zobrazených charakteru a rozuzlení, ale zneužívání se bát nemusíš.