Povídka č. 13 (17. kolo) - Ice & Fire

upraveno 23. srpna 2019 v Povídky
imagePovídka č. 13 (17. kolo) - Ice & Fire

Rytier Čo je rytier? Len meč a kôň A človek medzi nimi Len prísaha Chvejúca sa na ostrí noža Len hviezda turnaja Pes na výstave Obyčajný mäsiar Štvrtiaci jahňatá Pešiak a jazdec Na šachovnici moci Kde králi ťahajú figúrkami A kráľovné ničia kráľov Na … celý článek

Číst celý článek zde


Komentáře

  • AvivAviv
    upraveno 28. července 2019
    Zadumaná báseň se tuze líbila. Je tam všechno - mocihrátky, brutalita, výstavnosť, vybavenie i tá prísaha. Moc hezký kousek se zajímavými verši (přemýšlím, jestli chvějící se přísaha mluví o vynucení, o její ohrožení konáním násilí, nebo o tom, že je těžké splnit všechny podmínky a nespadnout z hrany na tu, čo onu stranu). Zejména malířska část mě zasáhla.
  • tohle složit z pár řádků - to už se musí opravdu umět
  • upraveno 24. srpna 2019
    Vážně geniální. Tomuto musím tleskat :applause: :applause: :applause:
    Jen v pár verších a slovech vyjádřit tak moc. Člověka, slávu a všechny jeho temná zákoutí...
    Toto vážně obdivuji.
  • Co napsat víc, co tu už nepadlo... Hodně dobré!
  • Ctu to po nekolikate a ty verse se mi libi cim dal vic. Souhlasim s Asarou, ze nekdy je hodne tezke rozdelit body mezi jednotlive povidky. Tady bych jeste rada pridala, jenom uz neni z ceho
  • :applause: Moc pěkné... Tato "povídka" se u mě určitě bude řadit hodně vysoko. Na tak malém prostoru, v těch pár větách, mě dokázal autor chytnout za srdce.
    Víc poezie v povídkách, prosím! :-)
  • Ďakujem všetkým za prečítanie aj za milé komentáre, ktoré veľmi potešili :-) Úprimne, nečakala som taký úspech a bola som dosť skeptická, keď som posielala báseň do poviedkovej súťaže, ale asi to nebol až taký zlý nápad, ako som si myslela :anxious: Ešte raz ďakujem.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.