Už jsem viděl první díl. Zatím jsem stále v obavách. Minulá série skončila se sedmým dílem knihy v roce 1800. V knihách pak je ale skok a osmý díl se odehrává až v roce 1810, zatímco tvůrci se rozhodli vyplnit mezeru mezi knihami. A v předchozích sériích vždycky když se pokoušeli víc uhnout od knih, bylo to trochu rozpačité. Tahle první epizoda ne že by byla špatná, ale je to něco jiného se stejnými postavami.
Těší mě devatenáct nominaček pro Černobyl a fakt, že si všimli i A very English scandal. Netěší mě pochopitelně rekordní nomice pro Hru o trůny a nominovat Kita Haringtona za hlavní roli v dramatickém seriálu je opravdu vtip (tím nechci kritizovat jeho osobně, těžko s tím materiálem mohl dělat víc).
@svoa00 nominace na GoT je vtip ze setrvačnosti Milý je, že příští rok už nebudou s odpuštěním zastírat místo pro lepší. A Good Omens? Ti dva miláčci si zasloužili minimálně nominaci.
Z GoT si zaslouží nominaci jenom Sophie Turner a Alfie Allen, hlavně Sophie to podle mě neuvěřitelně tahala, zbytek je zcela absurdní. Černobyl taky nechápu, ale jsem si jistý, že v konkurenci vynikajících Sharp Objects nemá sebemenší šanci, to samé v hereckých kategoriích, Amy Adams a Patricia Clarkson si to za SO ohromně zaslouží. V reality show upadající Survivor zcela zaslouženě absentuje a takový Amazing Race, který je na tom kvalitativně ještě hůř opomenut není, což je také absurdní. Celkově nominační rozlučka s GoT, mohlo to být horší
@Joser Takže pan pokrokový najednou použivá archaismy o hysterických menstruujících ženách, hmmm. Jo, je dobře, že jsi tak zaručeně informovaný o tom, jak je který seriál oblíbený a jak Emmy dopadnou :twisted:
@Tyrion Lannister Já jenom doufám, že se tentokrát dostanou až za děj první knížky, ono se to pak začne docela hezky zamotávat, protože opravdu uvidíme i paralelní světy a k hlavní hrdince se přidá kluk z našeho světa. Tvůrci budou muset některé věci zdramatizovat a škrtat (což může být ku prospěchu), ale potenciál na temné dětské fantasy dobrodružství, které tak docela pro dětní není, tu určitě je.
Pořád mi to připadá tak nějak úplně stejné, akorát, že ve filmu ti zlí na severu (už nevím, jak jim to říkali, samojedi?) byli ztvárnění jako zlí Rusové, tady to budou pro změnu zlí náckové (v těch pár mihnutích se vypadají jak z Iron Sky).
Komentáře
=D :-D
Těší mě devatenáct nominaček pro Černobyl a fakt, že si všimli i A very English scandal. Netěší mě pochopitelně rekordní nomice pro Hru o trůny a nominovat Kita Haringtona za hlavní roli v dramatickém seriálu je opravdu vtip (tím nechci kritizovat jeho osobně, těžko s tím materiálem mohl dělat víc).
Milý je, že příští rok už nebudou s odpuštěním zastírat místo pro lepší.
A Good Omens? Ti dva miláčci si zasloužili minimálně nominaci.
:-?