Já tam jen promoval před lety Hru o trůny. A lezu tam hlavně proto, že mě zajímaj komenty právě dura a některých zdejších lidí. Ale psát mě tam neba, protože mě irituje ten vzhled (i po změně). Btw, zato musím pochválit kinema.sk, tam se poved docela pěknej relaunch.
Pro mě je to hrozně přeplácaný. Chtěj sdělit moc informací najednou a výsledkem je, že nesdělí nic :-( No a pak ty barvy - tleskám právě kinema.sk, že se odvážila do vod světlého pozadí. Ale tohle je vedlejší, tmavý pozadí by nevadilo, kdyby na něj nenapálili čistě bílej zářivej text, ten by byl třeba trochu utlumit. Z tohodle opravdu bolej oči.
Jak to myslíš kostrbatě psaný? Pro mě je moviezone nejlepší filmový web co znám (ČR) a nedám na něj dopustit. Vlastně když porovnám všechny možné weby o všem možném v ČR, první místo mi okupuje moviezone. Já už jsem jejich fanoušek ještě z dob, kdy se jmenoval trailerzone.
nojo, klasika. Google a Wiki si mohou dovolit roztáhnout stránku na celou šířku monitoru, protože jejich obsah není nijak složitý a tedy snadno deformovatelný podle monitoru. Velikost textu a obrázků je ale stále pevného rozměru. To diablo má pevnou šířku a pozadí je pouze široký obrázek vycentrovaný na střed. Na malém monitoru zaleze za okraj. Bohužel neširokoúhlé monitory jsou stále dost rozšířené a musí se s nimi počítat. Takže většina stránek má pevnou šířku (800 - 950px) jako Seznam, Diablo nebo Zde. Jinak by se jejich obsah nevzhledně deformoval z monitoru na monitor a to by se nikomu nelíbilo.
"..... a přitom širokoúhlé monitory jsou už dnes prakticky standartem" No to bych netvrdil. Lidé z mého okolí mají spíš neširokoúhlé monitory, jen pár lidí má širokoúhlý. Někteří mají dokonce ještě i ty starý velký "bedny".
No já mám širokoúhlé monitory dávno, ale mám spíše opačný problém, protože mi přijde přirozená šířka okna tak na půl obrazovky (900 px), zatímco někde předpokládají, že to bude na celou neširokoúhlou obrazovku.
já mám širokoúhlej, ale rozhodně nemám potřebu mít okno prohlížeče roztažený přes celou šířku, k čemu taky. Vedle mám pravidla puštěnej winamp, icq nebo skype.
Nevada: zbežne som to prebehol a až na toho lorda Jaimeho je to napísané naozaj k veci a zdá sa, že aj fundovane. Kiežby všetky preview vyzerali takto. "Rytířský řeholní řád" stále bolí :)
Olorin: Celkom nedávno to tu bolo postované, ako sa to volalo a kde to bolo ti ale žiaľ nedokážem povedať :/ Ale hento, čo som napísal, bola definícia Nočnej hliadky :)
To víš, já na diskusi tady během prvních dvou dnů po odvysílání první episody seriálu rezignoval, protože jsem jí nestíhal sledovat, jak byla rychlá. :-)
Ale ta definice je opravdu na hlavu padlá. Rytíře v celé noční hlídce by se možná dalo spočítat na prstech obou rukou a z celé téhle organizace známe jen jednoho septona. :-)
Komentáře
Jak to myslíš kostrbatě psaný? Pro mě je moviezone nejlepší filmový web co znám (ČR) a nedám na něj dopustit. Vlastně když porovnám všechny možné weby o všem možném v ČR, první místo mi okupuje moviezone. Já už jsem jejich fanoušek ještě z dob, kdy se jmenoval trailerzone.
Amaroun: Když pro nic jiného, tak díky tomu má člověk přehled. :-)
To diablo má pevnou šířku a pozadí je pouze široký obrázek vycentrovaný na střed. Na malém monitoru zaleze za okraj.
Bohužel neširokoúhlé monitory jsou stále dost rozšířené a musí se s nimi počítat. Takže většina stránek má pevnou šířku (800 - 950px) jako Seznam, Diablo nebo Zde. Jinak by se jejich obsah nevzhledně deformoval z monitoru na monitor a to by se nikomu nelíbilo.
No to bych netvrdil. Lidé z mého okolí mají spíš neširokoúhlé monitory, jen pár lidí má širokoúhlý. Někteří mají dokonce ještě i ty starý velký "bedny".
Macejko: To bylo kde? :-D
Ale ta definice je opravdu na hlavu padlá. Rytíře v celé noční hlídce by se možná dalo spočítat na prstech obou rukou a z celé téhle organizace známe jen jednoho septona. :-)