Rokytka ještě ostatním creatures přidává +10 ke stealth mode.. Míří na něj totiž zraky všech.
Musel jsem poprosit své přátele, aby, až se ožeru jako píča mě laskavě neschovávali doprostřed prázdného pódia, že tím mě fakt nepomůžou :) pardon, ale je to k zblití, ještě když vidíte že některým lidem to na netu fakt imponuje, že nějakej vylízanej estébák dá někomu jen tak dělo.
@sfik: přijde mi, že smyslem nebylo dotyčného schovat, ale položit někam na rovnou plochu :-) Ohledně toho "jen tak" nesouhlasím, inzultaci předcházely opakované výzvy, aby tam dotyční přestali natáčet. Nemám dost informací, abych posoudil, zda k natáčení měli či neměli právo (nejedná se o veřejný prostor).
Jinak jsem kdysi ve druháku na VŠ vedl domů našeho chemikáře podobně "opotřebovaného" z fakultního plesu. :D
Komentáře
Musel jsem poprosit své přátele, aby, až se ožeru jako píča mě laskavě neschovávali doprostřed prázdného pódia, že tím mě fakt nepomůžou :) pardon, ale je to k zblití, ještě když vidíte že některým lidem to na netu fakt imponuje, že nějakej vylízanej estébák dá někomu jen tak dělo.
Jinak jsem kdysi ve druháku na VŠ vedl domů našeho chemikáře podobně "opotřebovaného" z fakultního plesu. :D
"Pijete?"
"A docela pravidelně, pane doktore."