Brandon Stark je Night King?

upraveno 22. srpna 2017 v Seriál Hra o trůny
Zajímalo by mě co si o tom myslíte? Mně to dává dost smysl.

Komentáře

  • upraveno 22. srpna 2017
    A v čom konkrétne ti to dáva zmysel? Nehovorím, že to tak nemôže byť, ale vôbec si neviem predstaviť čo by z toho malo vyplývať..
  • Nevím co by z toho mělo vyplývat. Použitím věty "mně to dává smysl" jsem myslela, že se mi to líbí.
    Líbí se mi třeba, že by spousta věcí, které byly naznačeny,nebo i řečeny např. na začátku ságy a které byly jakoby nepodstatné, najednou podstatné byly a vše by zapadlo do kontextu.., líbí se mi na tom ta "osudovost" se kterou by se musel Brandon a vlastně nejen on potýkat..prostě..připadá mi to zajímavé.
  • @dadyl

    Keď sa NK dotkl Brena, stalo sa asi niečo dôležité. Je možné, že medzi nimi došlo k nejakému spojeniu. Niečo na štýl Harryho Potera a Voldemorta. Hneď potom ako sa Bran doktol NK, ten ich okamžite našiel. Mohlo by to podľa mňa znamenať, že Bren má teraz v sebe sponieky NK a NK dostal schopnosti Brena " myšlienkovo cestovať v čase a všetko vidieť/vedieť". Keď Bren prišiel na Zimohrad, povedal, že okamžite potrebuje hovoriť s Johnom. Možno mu chcel povedať práve toto. Že NK teraz všetko vie a to by aj vysvetľovalo, prečo poslušne čakal, na príchod Deny a jej drakov. Jednoducho vedel, že tam príde a lovenie nemrtvého sa vlastne zmenilo na pascu ako uloviť draka.
    A to, že je Bren WW by mohlo len prenesene znamenať, že teraz má jeho spomienky tak je zčasti aj on WW tak ako povedal, že je z časti ešte stále Bren lebo má jeho spomineky.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ktorý? Brandon Staviteľ? Akože založil rod Starkov a potom slúžil Nočnej hliadke ako Lord veliteľ? Ešte by som upozornil, že seriálový Night's King /= knižný Night's King, v knihách sa objavil len ako legenda.
  • ne Brandon Stavitel. Malý Bren Stark.A to, že se v knihách objevil NK jen jako legenda na tom něco mění?

  • @pampuch

    Myslela jsem,že Bren je NK, ne že má jen jeho vzpomínky..hm..,ale je to zajímavé..
  • @dadyl

    Bren sedí na Zimohrade a NK zložil draka za stenou. Evidetne niesu jedna osoba. Ak by aj Bran bol NK v zmysle, že je to jedna osoba v 2 telách, načo by Bran posielal tuším v 5 epizóde vrany na sever hľadať NK a jeho armádu? Vedel by kde sú aj bez vrán.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    upraveno 22. srpna 2017
    Zbytečný vlákno, Nevada is coming.
    NK v seriálu je vůdce Jiných, NK v knihách je legenda o lordu veliteli Noční hlídky, který si z Noční hlídky udělal království a spal se zombíkem/démonem.
    Z nějakého nepochopitelného důvodu je v seriálu pojmenovaný hlavní zloun takhle no.
  • @Benji
    Tá teória o Brenovi ako NK je seriálová teória nie knižná. Čo a kto je v knihe NK je preto úplne jedno. V seriáli je jasne dané kto je NK
  • upraveno 22. srpna 2017
    Je to Bran, jako Brandon.
  • ach boze nech ten serial uz dotocia lebo niektore teorie ani v blazinci by nevymysleli
  • Pravděpodobně se pleteš mnohem méně, než sama myslíš. :D
  • @dadyl
    No, jako podklad pro teorii toho moc nemáš. Chtělo by to vyzdvihnout nějaké konkrétní souvislosti, v seriálu či knihách, které by to mohly nějak podpořit. To, že se ti to líbí a pěkně to zní, možná stačí tobě, ale někomu jinému sotva.
  • upraveno 23. srpna 2017
    @Denebola

    Tú teóriu že Bran je WW nevymslela Dadyl. Keď tukneš do internetu Bran a night King tak ti niečo vyskočí, ale "dôkazy" ktoré ktomú vedú sú menej uveriteľné ako teória, že Varis je morská panna (aj také teórie sú a majú lepší základ ako Bran=Night King) V podstate hlavný "dôkaz" spočíva v tom, že keď sa Bran pýta prečo vytvorili deti NK tak odpovedá, že na obranonu proti "from you" čo najprv znie, že naozaj aby sa branili Brenovi ale nasledovne dodá "from humans", čo len dokazuje, že teória stojí absolutne na vode a "you" bolo myslené v množnom čísle nie priamo na Brana... Ďalej sú tam už dokola-dokola ohrané teórie, že Bran sa vracal v Čase a sám spôsobil zrodenie NK keď sa jeho zrodeniu snažil zabrániť. V tomto zmysle, ale môžeme Branovi pripísať akúkoľvek udalosť v minulosti. Jednoducho, keď sa fanúšici z seriálu dozvedeli, že Bran môže meniť minulosť (Hodor, Ned ktorý ho počul na schodoch pred vežou) tak sa začali preťekať v teóriach, čo všetko okrem Hodora v minulosti sám ovplyvnil a v skratke by sa dalo povedať, že podľa nich úplne všetko....
  • upraveno 23. srpna 2017
    Možný SPOILER, který dává trochu jiný pohled na toto téma.


    Tak s Branem coby budoucím Night Kingem počítá jeden z údajných scénářů pro osmou sérii. Samozřejmě, ten scénář je dost pravděpodobně fake, ale prý se objevil na stránkách, kde se před rokem objevil scénář k sedmé sérii, který zatím vychází do detailu. Rovněž je fakt, že HBO zaznamenalo obrovský únik dat. takže je možné, že i unikl i scénář pro osmou řadu. :D
    Fandové na tom scénáři hledají logické chyby, protože se jim nelíbí, že by to skončilo tím způsobem. Žádný jiný důvod to nemá, páč ten scénář působí docela autenticky a racionálně. Logické chyby tam ani nejsou (ehm, v rámci seriálu :D ), jen asi trošku jiný vývoj příběhu, než očekávali příznivci "I am going to break the wheel." Dle mě má ten scénář docela velkou šanci na úspěch, protože pěkně vystihuje ten Martinův "hořkosladký konec". Pokud by někdo chtěl, tak hodím odkaz.
  • @Hold the Door ráda bych mrkla na ten odkaz prosím.. :)
  • @Hold the Door Odkaz prosím :D
  • Nedočkavci!
  • Napíši teď argument, proč Bran je NK, který je na jednu stranu doooost směšný, na stranu druhou je přesně v rámci seriálu: Všimli jste si, že NK hraje v sedmé sérii jiný herec než dříve? A všimli jste si, jak se tento jiný herec/NK nápadně podobá Branovi? Stačí se podívat na ten obrovský nos.
  • @Beleg Jen upřesním ty herce. Ve 4. a 5. sérii ho hrál Richard Brake, v 6. a 7. Vladimír Furdik.
  • @TheRightfulKing No jasně, nemohli sehnat nikoho podobného Branovi, tak museli sáhnout po Slovákovi :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.