!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF - POUZE KNIHY

upraveno 12. června 2020 v Spekulace
Po článku, pod kterým se diskutuje o 3 nejznámnějších teoriích ( Rhaegar+Lyanna = Jon; Sarella = Alleras; Ohař neni mrtvý), by se tady mohlo diskutovat o všelijakých dalších teoriích, které se obejvily a nebo stále objevují s (pomalu) postupujícím dějem.

Tady je pár dalších známých teorií:


zelenověštec Brynden = Brynden Bloodraven

Jojen byl v tom pokrmu z čarostromu, co dostal Bran na "probuzení" svých schopností

Brynden se občas vtěluje do Mormontova havrana

Aegon není Targaryen, ale Blackfyre, případně ještě k tomu je potomkem nebo alespoň příbuzným Illyria nebo Varyse

Varys je nějak pokrevně spřízněný s Targaryeny

Západozemí postihne velká epidemie Šedého lupusu, který tam zavleče (už zavlekl) Jon Connington

Brienne je potomkem Duncana Vysokého - potvrzeno GRRM v roce 2016.

Jaime je valonqar

Myrcella a Tommen zemřou ještě před smrtí Cercei, navíc už jako Lannisteři, ne Baratheonové

Euron Greyjoy si najal Muže bez tváře, aby zabil Balona a zaplatil za to dračím vejcem

roh, který dovezl Sam do Citadely a který Jon našel u Pěsti Prvních lidí je Joramunův roh zimy

Námořníkova žena z Braavosu je ve skutečnosti Tyša a její dcera je Tyrionova

Robert Strong je nemrtvý Gregor Clegane

Jeyne Westerling je těhotná, případně porodila chlapce a utekla (možná s Blackfishem, proto i ta zástava Starků), zatímco Jaimemu byla představena její mladší sestra

Septa Lemore je Ashara Dayne

Zelená Milost je Harpyje

Dany je zase plodná (event. potratila dítě, co čekala s Daariem)

Dany se nikdy nedostane do Západozemí

Dany sama někomu způsobí jednu ze zrad jí předpovězených

Rickon je na Skagosu (a stane se nakonec pánem Zimohradu)

Sansa nakonec pochopí hru o trůny a odstraní Malíčka

Olenna Tyrell se podílela na vraždě Joffreyho - bráno jako 100% na základě toho, co řekl Malíček Sanse

Jaqen H´ghar je tím tajemným Alchymistou a nyní i Patem

Syrio Forel je jedna z identit Jaqena H´ghara

Syrio Forel je/není mrtvý

Muži bez tváře způsobili konec Valyrie

Dračí ocel je/není Valyrijská ocel

mistři z Citadely zabili poslední draky a pokusí se o to znovu

Lord Manderly nechal upéct svatební koláč z mrtvých Freyů

Benjen je/není mrtvý

Benjen je/není Studenoruký - není, potvrzeno z poznámky GRRM pro editora - https://i.imgur.com/FfI1goA.jpg

Stanis není mrtvý a vyhrál bitvu u Zimohradu/ bitva se nekonala a on použil Karstarkovy havrany, aby oklamal Boltony

Jon není mrtvý - byl jen zraněn a dostane se z toho / Melissandra mu dá ohnivý polibek / bude chvíli sdílet tělo s Duchem než se vrátí do svého opraveného těla

můj osobní tip na závěr - vznik Bílých chodců je nějakým způsobem z minulosti spojen se zelenověštci (proč by jinak neútočili na čarostromy a jak by je mohl Brynden tak lehce odblokovat)

Pokud projdete Stínem(za Ašajem), tak vyjdete na sever od Zdi - tato teorie se objevila v debatě, tak ji přidávám

Tak diskutujte, co je/není pravděpodobné, případně se podělte o další a další teorie, které se vám zdají pravděpodobné...
1227228230232233243

Komentáře

  • Pokud by náhodou někdo nevěděl, o čem mluvím

  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @JoffreyWater s největší pravděpodobností to byl Joffrey. Zapojení Malíčka je sporné, protože Brandon na jednu stranu vytvořil větší nenávist mezi Starky a Lannistery, ale na druhou stranu to mohlo ohrozit odchod Neda do KP, co se Petyrovi dvakrát nehodilo, protože snadno manipulovatelného Neda potřeboval.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 14. srpna 2017





    Kdyb se potvrdila jenom desetina toho, co je v těhle videích řečeno, tak se máme kur*a na co těšit. Malíčkův master plan, Sansa v Harenově, Stannisova invaze skrz údolí do Říčních krajin, železná banka nutící lordy měnit strany podle jejích potřeb, Hightowerové a Tarlyové proti Tyrellům, cela tá analogie s Balem Bardem atd atd.
    A co myslíte je Penny Malíčkův agent? :twisted:
    Celkově si myslím, že celá sága možná bude završena masivním střetnutím Stannise Baratehon s Aegonem Targaryenem v nějaké napodobněnině bitvy u Bosworthu s Varysem a Malíčkem v pozadí manipulující obě strany. (Richard III. proti Jindřichu VII Tudorovci.)
    Martin sám několikrát zmínil, že ho psaní nebaví pokud vím, kam příběh míří a vzhledem k tomu, že kladl velký důraz na Dany a Jona by takovéhle vyvrcholení otvírlao nové možnosti a bylo by nečekané.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Tyrion Lannister Otázka pak zní, co bude s Daenerys, Euronem, Jonem, Tyrionem, Tyrelly a Martely?

    Pochybuju, že by Mother of Dragons jen tak zabalila.
    Grejyoyové se možná vybijí vzájemně, tady se otevírá prostor pro spekulaci, že Victorian dostane Daenerys do Západozemí, a ona mu pomůže zabít Eurona.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Tyrion Lannister Malíček manipuluje Stannise? Vážně? Spíš mám pocit, že hraje s Tyrelly-respektive s Olennou vlastní hru.
  • Škoda, že Martinovi to psaní trvá tak dlouho - dost dlouho na to, aby fanoušci stihli probrat všechny možné i nemožné alternativní konce, z nichž jeden byl nejspíš jeho původní záměr konce ságy. Mě přijde, že propásl tu "správnou" chvíli vydání Vichrů, možná i Tance, nejspíš také kvůli jeho angažovanosti v seriálu a neustále rostoucí fanouškovské základně. Mě by jako autora asi celkem štvalo, kdyby na mě každou chvíli vyskakovala z éteru nějaká teorie, jak to dopadne a čím dál častěji to byla ta, kterou jsem měla v plánu rozvinout a čtenáře jí překvapit. O to se prostě připravil, chtě nechtě, pokud tedy nechce dělat nějaký ultra plot twist, který sice bude šokující, ale stejně nebude dávat smysl. Zjistit, že mám rozepsanou knihu, která vlastně už je napsaná v myslích fanoušků, by mě asi přivedlo do stavu, kdy budu ležet na posteli/sedět u psacího stolu a zírat do zdi (nebo zabíjet čas hraním si s boží sbírkou figurek a říkat si, že mě třeba něco převratného a smysluplného napadne) se spisovatelským blokem, protože - jaký to má smysl, když to znají? Mě by něco podobného z pohledu autora asi celkem ubíjelo, ale můžu se mýlit, kdoví. :)

    Prostě asi spousta toho, co chtěl odvyprávět už odvyprávěno bylo, ať už s menšími, či většími odchylkami a teď neví co s tím - hlavně je podle mě pro něj těžké dosáhnout u Vichrů podobné úrovně, jaké měly první knihy, kdy to bylo ještě všechno nové, neokoukané a psaní mu v tom zápalu netrvalo tak dlouho. A vím, není to jenom o tom vydávat jednu knihu za druhou, ale pokud věděl, kolik knih cca chce, aby to bylo, měl nějaký záměr, směřovalo to k nějakému konkrétnímu konci, který měl ve své hlavě, ale s tím, jak se to celé rozšiřovalo mu to přerostlo přes hlavu - podle mě už zbytek příběhu, který sepíše ve Vichrech, případně Snu, nikdy nedosáhne toho potenciálu, jakého by dosáhl, kdyby ten příběh dokončil v takovém časovém horizontu, jaký prve předpokládal. Jen se to pak nějak nabalilo.

    Tak nějak už podle mě už ani sám pro sebe nedokáže naplnit tu roli, kterou by jako autor měl mít. Prezentovat příběh, který bude něčím jiný, jedinečný a zaujme. Tím nemyslím, že by další pokračování ságy už nebylo čtivé, bude to dobré, ale asi už nic víc, než to. Asi vyznívám hodně pesimisticky, já bych taky ráda, aby tu knihu už dopsal a aby to sakra stálo za to, ale tak nějak mám své pochybnosti. A tak nějak nechci číst knihu, která byla napsána jenom kvůli konci, aby to už nějak dopadlo.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Achileus Musíš si pustit videa. :D Malíček hraje se všemi proti všem. Díky tomu, že roznesl tu pověru o Selyse, tak po Renlyho smrti Florentové jako jediní z vazalů Tyrelů šli se Stannisem, právě díky tomuhle. Plus Tyrelové dali pozemky Florentů Garlan Tyrellovi, ale způsobili tim problém na rovině, protože Hightowerové se teď budou cítit ohroženi Tyrelly. Navíc všechny rody v Západozemí jsou zadlužené, takže Randyl Tarly jehož manželkou je Florentka též bude nucen jít proti Tyrelům, aby zaplatil svoje dluhy. A též všichni, kdo byli spříznění s Florenty budou teď v peněžních problémech. Randyll má navíc teď u sebe Maragaery, což ho staví do zajímavé pozice.
    Špatně si mne pochopil, ne že by se Stannis nechal zmanipulovat, ale Malíček má spoustu věci, které Stannis potřebuje. Má přístupovou cestu do Západozemí skrz Údolí kudy může být vedena invaze a na hostině v jedné z kapitol tuším ukázkových (jukni na vide) byly všechny rody Údolí které kontrolují tuhle cestu, má Robertovi tapisérie a Myu Stone oba důkazy, že Stannis je pravoplatný Robertův dědic a Tommen bastard z incestu a v neposlední řadě vliv na Robina Arryna, který může být pro Stannise cenným spojencem pokud by ho zasnoubil se Shireen. Stannis je pragmatik, takže i když je Malíček zrádce, co ho zradil na Černovodě, tak bude muset přistoupit na jeho podmínky, protože jednoduše Malíčka ubde zatraceně potřebovat. Co získá na oplátku Malíček, tak zejména si upevní vládu nad Říčními krajinami a Harenovem (opět doporučuji videa, kde je ukázána Malíčkova obseze Harenovem, kteoru překonáva jen Malíčkova obseze Sansou :D) A pokud Stannis smete Freye a Lannistery z Říčních krajin, tak mu samozřejmě budou jeho potenciální vazalové náležitě vděční. Navíc to vysvětluje, proč se Petyr potřeboval zbavit Lysy, její vražda nedávala žádný smysl, Malíček oslabil svou kontrolu nad Údolím, ale pokud by plánoval, že povede skrz z něj inazi do Zápdozemí (ať už pro kohokoliv) tak její vražda dává perfektní smysl. Navíc Železná banka bude finančními prostředky nutit lordy Westerosu, aby podpořili Stannise. A tomuhle nasvědčuje spoustu věci Aegon bude mít na 90% podporu Dorne, pokud se ožení s Arianne, to znamená, že má-li Malíček zmařit Pavoukovi plány, potřebuje uchazeče o trůn, který bude mít čerstvou armádu Údolí proti čerstvé armádě Dorne. A nejvíc co by tomu nasvědčovalo, že Tyrion říká ve Střetu Cersei, že není možné, aby se kdy spojili Stannis s Malíčkem, že válka už svedla dohromad kde koho, ale že tohle si nedovede představit. No a Malíčke zase řekl, že rád dělá věci, co od něj nepřátelé nečekají :twisted:
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Achileus
    Achileus napsal(a):

    @Tyrion Lannister Otázka pak zní, co bude s Daenerys, Euronem, Jonem, Tyrionem, Tyrelly a Martely?

    Pochybuju, že by Mother of Dragons jen tak zabalila.
    Grejyoyové se možná vybijí vzájemně, tady se otevírá prostor pro spekulaci, že Victorian dostane Daenerys do Západozemí, a ona mu pomůže zabít Eurona.

    Mother of Dragon může padnout v hrdiném boji proiti Bílým chodcům a vymlátit se s nima navzájem, tak že projde Ašajem ocitne se za Zdí (pamatujete, chceš li na Západ musíš na Východ) a díky tomu by intrikaření mohlo vesele pokračovat. A zbytek už si v tom svoje místo nějaké najde.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!


    Mnoho lidí si tu stěžovalo, že Quentyn byl v Tanci absolutně k ničemu, ale napadlo někoho, že by mohl být stále naživu? :D Co si o téhle Prestonově teorii myslíte?
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Kapitán Walder: Občanská válka Společně povraždíme Starky, rozděleni se povraždíme navzájem

    Velice zajímavé video a další možné potvrzení, které ukazuje, že se v šesté knize dočkáme invaze Údolí.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 2. září 2017






    Chcípm smíchy při těch intrech s Daemonem Targaryenem darebným princem =D
  • upraveno 2. září 2017
    @Tyrion Lannister Genetika je dobrá, ale ve videu předpokládá, že k přenosu dochází na gonozomech a tím pádem se jedná o dědičnost na základě pohlaví :D (ale draci se líhlí už předtím než existovali jezdci to mu tam vypadlo a vylyrijci je osedlali až později, takže to je ten jeden nedostatek)
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 2. září 2017
    @p1e9t9r2 To ale on zmiňuje, že draci byli ve Westerosu ještě před Targaryeny (viz příběh o Florianovi, Cannibal který možna předcházel Aenarovi), nemluvě o tom, že tu jsou Hightowerové, jejichž historie se táhne hodně hluboko do minulosti jsou v tomhle videu podezřeli z toho, že vyklubávali vejce). Navíc draci mohli být ochočeni přesně pomoc Targaryenskych genů a odvyknout si sedět na vejicích sami. Plus máme nějáky důkaz, že draci existovali před lidmi. Naopak všechno, co víme o dracích je spojeno s lidmi, Tagaryeni, Valyrijci. Víme, že draci jsou svázáni s magii, co když Valyrijci vytvořili draky pomocí kouzel? Jinak to je to, že to je svázáno s pohlavím je logické, u většiny druhů předse na Vejicích sedí samice, proč by u to Targaryenů melo byt jinak? :king:
    Jinak videům poměrně věřím, leccos to vysvětluje zejména konání a pohnutky Bloodravena a vlastně i to krásně poukazuje na to, že nezáleží na tom, zda je proroctví pravdivé či ne, záleží na tom, jestli někdo věří, že je proroctví pravdivé
  • @Tyrion Lannister Tjn, ale mne tam nesedí ty přivdané princezny, když tam krom dorne všude bylo pravidlo, že dědil mužský dědic. Tím by ten gen vymizel z hlavní rodové linie nebo by se naopak rozšířil všude přes dcery. Navíc tam má mezeru u eddarda a jeho potomků tam jsou měniči všichni, ale to by už nevycházelo (když tam zmiňoval možnost, že to je podobné jako s měniči). Plus furt mi u toho líhnutí nesedí ta kometa (proč ji tam jinak zmiňovat)
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 2. září 2017
    @undefined Tak samozřejmě může zde být potenciál pro některé další šlechtice být dračím jezdcem, každopádně tuším, že to vyžaduje, aby byli v další generaci dcery. Proto má třeba Stannis nulový potenciál na být dračím jezdcem, protože až jeho babička byla Targaryenkou, v další generaci se nenarodili žádné ženy (nevíme, že by Steffon měl sestry) a Essermontové nemají žádné Valyrijské předky, alespoň, co víme.
    Další věc je, že tuhle fantasy genetiku si nikdo z Targaryenů neuvědomuje, i takový Bloodraven nebo Rhaegar, kteří měli dost dobrý obrázek o tom, co se děje, tak to určitě nechápou jako chromozomy. A evidentně to není obecně rozšířená znalost, jinak by král Jahaerys I. dal na svou ženu a ne na svého pobočníka septona Bartha ohledně nástupnictví, očividně snaha zabránit dračímu věku. Navíc to, že urození z ostatních rodů mohou mít potenciál na to být dračími jezdci nebo dračími inkubátory vajec, je jim k ničemu pokud zde nejsou žádní draci a vejce. Navíc Targaryeni sam v tom očividně problém neviděli, když několik jezdcu byli bastardi nebo Velaryoni.
    Nedovi děti, můžou být anomálie jako Tyrionovoa chiméra je to nepravděpodobné, ale stát se to může, podobně jako ,že Tyrion bud možná první mužský inkubátor dračích vajec v historii. =D
  • Hmmm, tak ještě najít ta vejce :D
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @p1e9t9r2 Tak máme tu stále tři živé draky s potenciálem vylíhnout vejce, tudíž takhle se možná v knihách zabrání tomu, aby draci vymřeli a možná v konečném důsledku bude dračích jezdců více než tři, akorát tři sehrají úlohu při porážce jiných?
    Tak či tak byl by skvělý nějaký epilog s Tyrionem, kde by se mu podařilo vylíhnout draka :D
    Jinak mne tak napadá, jestliže schopnost měničství může být náhrada za schopnost jízdy na draku, tak imho všechny Nedovi děti jsou potenciálními dračími jezdci :twisted:
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Euron měl taky dračí vejce, že by se ještě dalo něco najít ve Valýrii?
  • No každopádně dany je pojmenovala jako samce :D takže zase otázka jak to mají s pohlavím
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Tyrion Lannister Tak pořád tu je teorie, že Tyrion je poloviční Targaryen :D
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @p1e9t9r2 draci jsou hermafoditi
  • @Benji To je to mi knihy nikde nepotvrdili :D Aemon říkal, že dokáží měnit pohlaví. Někde se zase o dračících. Někteří draci mají neutrální jméno jiní mužské a další zase ženské ... atd ale nikdo to není řečeno natvrdo jenom doměnky
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Achileus Ano tuhle, i když tuhle teorii moc rád nemám, protože to oslabuje jeden z nejlepších a nejsložitěšjích vztáhů v Písni mezi Tywinem a Tyrionem (to, že Tyrion opravdu Tywinův syn tomu přece dává pořádné grády) tak ano je to možné. Nicméně, k Tyrionovi a je to zmíněo i ve videích se mohly speciální schopnosti dostat skrz jeho prababičku Rohanne Webber, kterou jsme mohli vidět v jedné z Dunkeho povídek.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 2. září 2017
    @Achileus
    Achileus napsal(a):

    Euron měl taky dračí vejce, že by se ještě dalo něco najít ve Valýrii?

    A v ten moment do příběhu nastupuje ekolog Gerion, který se znovu objeví s Jasným řevem a pytlem plným dračích vajec, neboť posledních 20 strávil ve Valyrii jejich sběrem, aby obnovil ohroženou dračí populaci a zachoval tak toto kulturní a přírodní dědictví pro další generace =D
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 2. září 2017
    @p1e9t9r2
    p1e9t9r2 napsal(a):

    No každopádně dany je pojmenovala jako samce :D takže zase otázka jak to mají s pohlavím

    Je tu Jurský park teorie, že draci jsou schopní v případě potřeby změnit své pohlaví, aby se mohli rozmnožit podobně jako některé žáby. Aneb jak řekl Malcolm: Život si vždy najde cestu.
  • Tyrion Lannister napsal(a):

    @Achileus

    Achileus napsal(a):

    Euron měl taky dračí vejce, že by se ještě dalo něco najít ve Valýrii?

    A v ten moment do příběhu nastupuje ekolog Gerion, který se znovu objeví s Jasným řevem a pytlem plným dračích vajec, neboť posledních 20 strávil ve Valyrii jejich sběrem, aby obnovil ohroženou dračí populaci a zachoval tak toto kulturní a přírodní dědictví pro další generace =D
    To by sa mi páčilo. :D
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Aviv
    Aviv napsal(a):

    Tyrion Lannister napsal(a):

    @Achileus

    Achileus napsal(a):

    Euron měl taky dračí vejce, že by se ještě dalo něco najít ve Valýrii?

    A v ten moment do příběhu nastupuje ekolog Gerion, který se znovu objeví s Jasným řevem a pytlem plným dračích vajec, neboť posledních 20 strávil ve Valyrii jejich sběrem, aby obnovil ohroženou dračí populaci a zachoval tak toto kulturní a přírodní dědictví pro další generace =D
    To by sa mi páčilo. :D
    A toto je skutečný důvod, proč Tywin nechtěl, aby Tyrion šel s Gerionem. Je nepochybné, že Gerion věděl o Tyrionovi skutečném původu a o Rohanně, takže chtěl sebou na cestu vzít člověka, který by mohl přimět vejce k vyklubání a postarat se tak o návrat draků do jejích původní domoviny a přirozeného prostředí. Avšak Tywin včas odhalil jeho úmysly a Tyrionovi odjet zakázal (víme, že Tyriona se chtěl zbavit a tohle je jedidné možné vysvětlení.) Společně s Tywinovými akcemi v KP je nepochybné, že i Tywin se po celý svůj život snažil zabránit dračímu věku. :D
  • Tyrion Lannister napsal(a):

    @Aviv

    Aviv napsal(a):

    Tyrion Lannister napsal(a):

    @Achileus

    Achileus napsal(a):

    Euron měl taky dračí vejce, že by se ještě dalo něco najít ve Valýrii?

    A v ten moment do příběhu nastupuje ekolog Gerion, který se znovu objeví s Jasným řevem a pytlem plným dračích vajec, neboť posledních 20 strávil ve Valyrii jejich sběrem, aby obnovil ohroženou dračí populaci a zachoval tak toto kulturní a přírodní dědictví pro další generace =D
    To by sa mi páčilo. :D
    A toto je skutečný důvod, proč Tywin nechtěl, aby Tyrion šel s Gerionem. Je nepochybné, že Gerion věděl o Tyrionovi skutečném původu a o Rohanně, takže chtěl sebou na cestu vzít člověka, který by mohl přimět vejce k vyklubání a postarat se tak o návrat draků do jejích původní domoviny a přirozeného prostředí. Avšak Tywin včas odhalil jeho úmysly a Tyrionovi odjet zakázal (víme, že Tyriona se chtěl zbavit a tohle je jedidné možné vysvětlení.) Společně s Tywinovými akcemi v KP je nepochybné, že i Tywin se po celý svůj život snažil zabránit dračímu věku. :D
    No ovšem. Musí zde být styky s Citadelou, v Pycellem je víc, než se zdá a teď je to všechno stejně fuk, neboť Tyrion dorazil do Essosu a se strýčkem se setká u Dany. :D
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 2. září 2017
    @Aviv
    Aviv napsal(a):

    Tyrion Lannister napsal(a):

    @Aviv

    Aviv napsal(a):

    Tyrion Lannister napsal(a):

    @Achileus

    Achileus napsal(a):

    Euron měl taky dračí vejce, že by se ještě dalo něco najít ve Valýrii?

    A v ten moment do příběhu nastupuje ekolog Gerion, který se znovu objeví s Jasným řevem a pytlem plným dračích vajec, neboť posledních 20 strávil ve Valyrii jejich sběrem, aby obnovil ohroženou dračí populaci a zachoval tak toto kulturní a přírodní dědictví pro další generace =D
    To by sa mi páčilo. :D
    A toto je skutečný důvod, proč Tywin nechtěl, aby Tyrion šel s Gerionem. Je nepochybné, že Gerion věděl o Tyrionovi skutečném původu a o Rohanně, takže chtěl sebou na cestu vzít člověka, který by mohl přimět vejce k vyklubání a postarat se tak o návrat draků do jejích původní domoviny a přirozeného prostředí. Avšak Tywin včas odhalil jeho úmysly a Tyrionovi odjet zakázal (víme, že Tyriona se chtěl zbavit a tohle je jedidné možné vysvětlení.) Společně s Tywinovými akcemi v KP je nepochybné, že i Tywin se po celý svůj život snažil zabránit dračímu věku. :D
    No ovšem. Musí zde být styky s Citadelou, v Pycellem je víc, než se zdá a teď je to všechno stejně fuk, neboť Tyrion dorazil do Essosu a se strýčkem se setká u Dany. :D
    Není pochyb o tom, že je triumvirát Lannisterové, Nejvyšší septon a Citadela se snaží rozbít spiknutí kolem ustanovéní Velké Valyrijské přírodní rezervace, leč díky Varysovi, Nejvyššímu vrabčákovi a Tyrionovi byl triumvirát neutralizován a nic už nemůže zabránit nastolení věku draků. Euron Greyjoy je nepochybně v této konspiraci zahrnut taky, neboť vyslal svého bratra s rohem do Meerenu, aby bylo možné draky po vylíhnutí po vzoru krysaře nahnat do Valyrie. Abych parafrazoval klasika A přece želva kráčí=A přece drak plachtí
  • Tyrion Lannister napsal(a):

    @Aviv

    Aviv napsal(a):

    Tyrion Lannister napsal(a):

    @Aviv

    Aviv napsal(a):

    Tyrion Lannister napsal(a):

    @Achileus

    Achileus napsal(a):

    Euron měl taky dračí vejce, že by se ještě dalo něco najít ve Valýrii?

    A v ten moment do příběhu nastupuje ekolog Gerion, který se znovu objeví s Jasným řevem a pytlem plným dračích vajec, neboť posledních 20 strávil ve Valyrii jejich sběrem, aby obnovil ohroženou dračí populaci a zachoval tak toto kulturní a přírodní dědictví pro další generace =D
    To by sa mi páčilo. :D
    A toto je skutečný důvod, proč Tywin nechtěl, aby Tyrion šel s Gerionem. Je nepochybné, že Gerion věděl o Tyrionovi skutečném původu a o Rohanně, takže chtěl sebou na cestu vzít člověka, který by mohl přimět vejce k vyklubání a postarat se tak o návrat draků do jejích původní domoviny a přirozeného prostředí. Avšak Tywin včas odhalil jeho úmysly a Tyrionovi odjet zakázal (víme, že Tyriona se chtěl zbavit a tohle je jedidné možné vysvětlení.) Společně s Tywinovými akcemi v KP je nepochybné, že i Tywin se po celý svůj život snažil zabránit dračímu věku. :D
    No ovšem. Musí zde být styky s Citadelou, v Pycellem je víc, než se zdá a teď je to všechno stejně fuk, neboť Tyrion dorazil do Essosu a se strýčkem se setká u Dany. :D
    Není pochyb o tom, že je triumvirát Lannisterové, Nejvyšší septon a Citadela se snaží rozbít spiknutí kolem ustanovéní Velké Valyrijské přírodní rezervace, leč díky Varysovi, Nejvyššímu vrabčákovi a Tyrionovi byl triumvirát neutralizován a nic už nemůže zabránit nastolení věku draků. Euron Greyjoy je nepochybně v této konspiraci zahrnut taky, neboť vyslal svého bratra s rohem do Meerenu, aby bylo možné draky po vylíhnutí po vzoru krysaře nahnat do Valyrie. Abych parafrazoval klasika A přece želva kráčí=A přece drak plachtí
    Přesně. No nezapomínej na Starky, chrabré odpurce Lannisteru, jež jsou známi svími vlastními aktivitami ochrany jiných ohrozených reliktu fauny i flory a jsou v úzké spoluprácí s Dragonpeace-m, jak ostatně možno poznat i ze spolupráce mistra Aemona s Jonem, Bloodravena s Branem a obzvlášť obětavého páru aktivistu - Rhaeghara a Lyanny. Celý sever, vrátaně pouze oficiálně nestranních Vran je ekologicky zaměřen. Ku příkladu Mormont doprovází Dany. A celé to potlačení Greyjoyského povstání bylo předstírané. Ve skutečnosti šlo o krok ve výš zmíněném plánu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.