Zákulisí Hry o trůny

upraveno 1. února 2014 v Seriál Hra o trůny
1356

Komentáře

• upraveno 9. dubna 2011
    ok, jdou, jen že už to bude lehce přečasovaný. Je to jedno, já to ještě zkouknu.
  • upraveno 9. dubna 2011
    Tak jo, první část tam je, druhá bude později.
  • upraveno 9. dubna 2011
    Bacha na to čí sestru Mycah "mlátil" (tuším, že se tak jmenoval :D ) Myrcella to určitě nebyla :D Jinak fajn, super prácička, jen ty tagy na kurzívu atd nějak nefungují.
  • upraveno 9. dubna 2011
    To jsem si všiml, v originálních titulcích bylo "my lady sister", ale má to být "my lady's sister", čili sestra mojí lady. Jedna z věcí, které opravím.

A ty tagy na YT možná nefungují, ale když si to stáhneš a pustíš třeba ve VLC, tak to funguje tak, jak má. ;)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 9. dubna 2011
    Za titulky díky.

Zpočátku tam máte přehozená písmena v Jaimeho jméně. Když se o něm začne mluvit, tak se párkrát objeví Jamie.
  • upraveno 9. dubna 2011
    Shlédl jsem to a chci všem, co dělali na titulcích poděkovat...Dobrá práce.
  • upraveno 9. dubna 2011
    Díky za info, opravy zapracuju...
  • upraveno 9. dubna 2011
  • upraveno 9. dubna 2011
    Druhá část už je taky na YT,
    upraveno 9. dubna 2011
    Díky za odkaz i za YT.
    upraveno 9. dubna 2011
    Netušíte někdo proč mi to v přehrávačích BSplayer a GOM Player píše u slov s diakritikou paznaky? Ve VLC to jede bez problémů :o(

Jinak, bude ještě někdo dělat korekci těch titulků? V druhé části je taky pár překlepů. Že bych to zkusila zítra opravit (co se týče češtiny). Tedy jestli o to bude zájem. Hodně lidem to nevadí, já si to pro sebe budu upravovat určitě.
  • upraveno 9. dubna 2011
    Asi problém s kódováním, já jsem to taky pro editaci preulozil do jiného, pac to blblo. Jinak opravy jsem dělal u ty verze pro YT, do původní jsem nesahal.
  • upraveno 9. dubna 2011
    Moc se omlouvám, že jsem se už dnes k tomu dostal, a děkuji Alekovi za korekce. Btw, co se češtiny týče, je dost možné, že jsou tam chyby, pač nejsem rodilý mluvčí.
  • upraveno 9. dubna 2011
    Chmur: Za mne díky...
    A Arthurovy za překlad mojí druhé části...
  • upraveno 10. dubna 2011
    Tyjo, mě tam ti titulky nejdou. Ne že by to nějak vadilo, ale nejdou.
  • MIlMIl
    upraveno 10. dubna 2011
    Mě napoprvé taky nešly titulky, ale zkusil jsem to načíst znovu a v poho.
    Každopádně dík moc za ně.
  • upraveno 10. dubna 2011
    ujizdim na Tyrionovi - je bozi :)
  • upraveno 19. června 2011
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 19. června 2011
    Neproběhla tady ta zpráva už?
    upraveno 19. června 2011
    V angličtině ano.
    To je možný, právě když jsem si pročítal tuhle zprávu na MZ dnes odpoledne, tak jsem si říkal, že už jsem o tom někde četl. Hlavně mi utkvělo to, že si po tom dal ještě pivo - to je můj člověk! :-))
    jj, už jsem jí tu dával, bylo to minulý týden, pár hodin po jeho show na Baelorově náměstí :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 19. června 2011
    To víte, "starej obtloustlej dědek". Nechá si namlátit a pak si dá ještě PIVO, no hrůůůza!!! :)))
    Frajer jede do dámy, Led do ruky :D
    upraveno 19. června 2011
    upraveno 19. června 2011
    Na té fotce vypadá fakt jako vybavení Malíčkova podniku. Asi se nechal inspirovat Hrou víc než se na první pohled zdálo ;o)
    No já to teda moc nesleduju, ale co jsem zahlíd, Sean Bean asi nebude zrovna svatoušek. Rvačky, pitky či domácí násilí... Takže tenhle playboy zajíček se k němu vlastně docela hodí :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 19. června 2011
    Tak co by si nepovyrazil s takovouhle slečnou... Třeba chce zemřít při nevěnování se pilotování, protože se zrovna miloval se svou 14-ti letou (původně 14.) manželkou :)
    upraveno 19. června 2011
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.