Musím říct, že povídka je to opravdu povedená. Text má hlavu a patu, nepůsobí nijak strojově a velmi dobře se čte. Myslím, že ani není moc co vytknout. Autorovi palce nahoru. :applause:
Po chvíli si člověk říká, že ví kam příběh směřuje. Ovšem cesta k cíli je parádní... Povídka mě vtáhla do děje a já hltal každý řádek. Má to spád i napětí, ale je to i výborně napsané. Autor má cit pro psaní i zacházení se slovy a navíc musí být zběhlý v historii Západozemí. Vzpomínky ve snové části to dokazují, ale i celý propracovaný příběh.
Jsem ráda, že bylo využito i téma Dunk a Egg a navíc takhle povedeně :-) Autor si vybral velmi zajímavou událost a ukázal nám řadu známých postav ve světle, ve kterém jsme je od Martina ještě nepoznali a možná ani nepoznáme. Akorát ten Arthur Dayne se mi tam moc časově nehodí :-)
A víme kolik bylo vlastně Arthurovi let? Také mě ta časová nesrovnalost zarazila,ale pokud byl o 15-16 let starší než Rhaegar,tak by to v povídce sedělo. Jaime byl také členem gardy od 15ti.
Komentáře
Povídka mě vtáhla do děje a já hltal každý řádek. Má to spád i napětí, ale je to i výborně napsané. Autor má cit pro psaní i zacházení se slovy a navíc musí být zběhlý v historii Západozemí. Vzpomínky ve snové části to dokazují, ale i celý propracovaný příběh.
Akorát ten Arthur Dayne se mi tam moc časově nehodí :-)
Ale vzbudil jsi mou zvědavost, tu povídku si musím přečíst.