Westworld 4. epizoda... užvaněná nuda pokračuje, bohužel westernové prostředí a padouši se okoukají velmi rychle, pokud se používají pořád jen jako kulisa (nevýhoda oproti GoT). Víme, že všechno v parku se řídí určitým scénářem, tím spíš se v tom nedá rochnit celou sérii a pokud plánují nějak významně to rozjet až předposlední epizodu, děkuji ale nemám zájem. Třetí epizoda tou vyprázdněností nudila, tohle už vyloženě prudí. Bylo příliš málo Dolores, žádný rozhovor s "probuzenou" Maeve, na který v promech lákali už několikrát a obávám se, že si ho snad schovávají na konec, sečteno podtrženo palec dolů.
@Monte Karstark Tak teď pozor! Ty normálně naznačuješ, že mi celý tento sociálněhistorický vhled do společnosti konce 18. století slouží pouze jako zástěrka pro to, abych si ve skutečnosti mohl objektivizovat představitelku hlavní ženské role, využívat její figuru ve své zvrhlé fantazii a uspokojovat tak své nedospělé a nezralé sexuální touhy! Něco takového co nejdůrazněji odmítám a říkám, že to sis to u mě teda rozlil! :twisted:
O Poldarkovi už ani muk, ještě jsem se nedostala ani k prvnímu dílu druhé série a jsou to muka. Ale kdyby za mně někdo napsal článek, tak bych se mohla v klidu dívat :twisted:
@svoa00 Jo, holt to Winston Graham napsal v době před začátkem politické korektnosti (anebo rádoby šokující nekorektnosti, jak to dělá HBO...). Někteří lidi jsou zkrátka idioti, to není učebnice morálky, ale příběh s živými postavami.
@flanker.27 To je jedna z věcí, čím mě ty bojovnice za ženská práva štvou. Řeší kraviny a dělají z našeho pohlaví nezodpovědné děti. Když se ženská třeba ožere a jde s neznámým chlapem dobrovolně do postele, tak ať přijme jako fakt, že se to stalo, a nebrečí, že byla zneužitá. Pokud pila nebo se něčím sjela dobrovolně, tak je to stejná "polehčující okolnost" jako třeba u autonehody.
Komentáře