@Tyrion Lannister Já se taky vlastně těším a líbí se mi casting. Hlavně Mikkelsen je jeden z mých oblíbenců a Diago Luna je mi prostě sympatický (jo, chápu, věc názoru). Vader může být super, ale nesmí ho použít málo ani moc. Jestli ho tam budou cpát moc, ztratí svoje kouzlo, ale dát ho tam na pár krátkých scén a pak závěrečnou bitku by bylo taky špatně.
A ještě ke Kylo Renovi - jestli jsi čekal čistokrevného záporáka, tak se nedivím, že tě zklamal. Já bych byla zklamaná, že udělali stejnou chybu jako s Darth Maulem a hned ho odpravili. Ono to z těch vizí Rey není jednoznačné, ale spíš se zdá, že ji zachrání. Takže se ti to nemusí líbit, ale v epizodě IX se možná dočká vykoupení ve stylu Vadera :D
@svoa00 to, že Kylo Ren se nakonec přidá na světlou stranu je celkem očekávané. Ale nic to nemění na tom, že je to absolutní břídil, kterému bych nesvěřil ani svoje auto, natož pak galaktickou armádu.
@Tyrion Lannister já očekávám, že skoro jistě zařve postava Donnieho Yenna (úloha cool Asiatů v amerických popcornovkách) :-( zbytek...je to Disney, neblázni člověče.
@Dreamer zvladli Hana Sola, tak zvládnou tohle. Dokonce i v původním komiksu sice plány doručili, ale všichni, co s tím měli cokoliv společného umřeli. Krom toho jakékoliv jiné vysvětlení, proč se ta banda neobjevila v epizodě IV. bych považoval za bullshit.
@Everett_Young Buď v klidu, pokud ano, tak stejně jako Darth Vader při tom umře :twisted: Osobně doufám, že nová trilogie nebude jen remakem té staré a pokud ano, vím, kde disney sídlí
A čtvrtá trilogie bude o tom, jak si banda zoufalých hrdinu řekne, že je na čase udělat pořádek se Sílou a prolomit ten bludnej kruh schematického děje. :-D
Pokud jsem to přeluštil správně, je tam "Od tvůrců filmu Metro". To jsem viděl, klasický průměrný katastrofický film (prolomí se tunel metra a dovnitř nateče voda z řeky).
Nicméně Rusové v míře destrukce Hollywood dohánějí :) Tohle je o zemětřesení v Arménii v roce 1988. Proto mě to zajímá, páč i když jsem byl hodně malý, tak si pamatuju tehdejší reportáže o tom.
@Dreamer No co, už za půl roku. Do kin jde Doctor Strange, tak je třeba začít s propagací dalšího kusu. A třeba taková Wonder Woman má premiéru ještě později a trailer je venku už od léta.
Komentáře
A ještě ke Kylo Renovi - jestli jsi čekal čistokrevného záporáka, tak se nedivím, že tě zklamal. Já bych byla zklamaná, že udělali stejnou chybu jako s Darth Maulem a hned ho odpravili. Ono to z těch vizí Rey není jednoznačné, ale spíš se zdá, že ji zachrání. Takže se ti to nemusí líbit, ale v epizodě IX se možná dočká vykoupení ve stylu Vadera :D
Nicméně Rusové v míře destrukce Hollywood dohánějí :)
Tohle je o zemětřesení v Arménii v roce 1988. Proto mě to zajímá, páč i když jsem byl hodně malý, tak si pamatuju tehdejší reportáže o tom.
superhrdinové mi už sice lezou prdelí ale trailer zajímavej
@Vena v plakátu problém není, jen ten překlad je vtip
Praha: https://www.hithit.com/cs/project/3006/mijazaki-v-biu-oko
Brno: https://www.hithit.com/cs/project/3030/mijazaki-v-univerzitnim-kine-scala