Atmosféru se rozhodně autorovi podařilo navodit a nejen ilustracemi, ale i jazykem, který k pohádce dokonale pasoval. Dobro zvítězilo nad zlem a já jsem spokojena :-)
Pár drobností s čárkami, jedno slůvko mne praštilo do očí ("raní mlha" namísto "ranní"), ale jinak hezký nápad a hezký vypravěčský pohádkový styl (klidně by si i zasloužilo rozvést a trochu více nafouknout). Jen konec byl až moc pohádkový a nemartinovsky happy endový :-). A co se ilustrací týče, pro mne příjemný bonus, který pobavil.
Vítězové píší dějiny... V této pohádce to platí dvojnásob. Bavil jsem se i obdivoval autora jak lehce i přirozeně překrucuje fakta. Hodný chlapec bojující proti stvůrám vládnoucím severu :-) Povídka se četla jedním dechem. Líbil se mi styl i zpracování, zvláště originální nápad proložit text ilustracemi.
@Achileus A to by mě zajímalo, koho jsi tipoval... ;-) @Baron Je až děsivé, jak jsem se v tom překrucování vyžívala :D Takové záludnosti mě vždycky nejvíc baví.
Děkuji všem za komentáře a pochvaly, které mě velmi potěšily, a toleranci k výtvarnému zpracování.
Komentáře
V této pohádce to platí dvojnásob. Bavil jsem se i obdivoval autora jak lehce i přirozeně překrucuje fakta. Hodný chlapec bojující proti stvůrám vládnoucím severu :-)
Povídka se četla jedním dechem. Líbil se mi styl i zpracování, zvláště originální nápad proložit text ilustracemi.
@Baron Je až děsivé, jak jsem se v tom překrucování vyžívala :D Takové záludnosti mě vždycky nejvíc baví.
Děkuji všem za komentáře a pochvaly, které mě velmi potěšily, a toleranci k výtvarnému zpracování.