@Everett_Young: Ale v podstatě má pravdu,... to s tou tepnou potvrzuje i jeden kamarád, který si tepnu trefil (čistil nožem lux od namotaného borčusu a nůž mu sjel), byl v nemocnici podruhé během asi měsíce (předtím si skočil nohou na mačetu, kterou si hodil ze stromu dolů, aby se při slézání nezranil) a lékař to komentoval přesně tím, že každý měsíc tam mají jednoho až dva sebevrahy, kteří si šmiknout šlachy, ale na tepnu nedoříznou, zato on ji trefil přesně. :o)
@Krisa: Hmmm, to je tak, když někde pracuje tatar: Prohodit "c" a "k" je v tomto případě vtipné (to, že ani neumí opsat výše uvedenou původní cenu už ne...) Ale k těmto slovním hříčkám pamatuji na Petrským bývala restaurace, které jsme neřekli jinak než u tatara - vedl ji nějakej jugoslávec a to tam furt byla jídla "s dresem" (dressing), ale jednou tam měli i "smažené kalamity" (to jsou kalamáry) a až kanibalstvím hrozící "smažený pan Gasius"... A jednou u čongů byla polévka s kukuřecím masem - nevím, jestli jen překlep, nebo do toho zamíchali i tu kukuřici, která v jídle reálně byla...
@Gepeto to jsou rýžový nudle, takže špagety nemusíš předmáčet :D
P.S. na špagety to chce dobrou vstupní surovinu, taky jsem vyzkoušel mraky různých značek, které ve výsledku vždycky vypadaly jako rozvařený sliz a uvnitř byly tvrdé.
@Aviv Jo, když jsem byla malá, tak jsem si na slovensku dala pečeni a pak byla hodně smutná :D (A známá si dala kapustnicu a pak byla naštvaná, že dostala blbou zelňačku.)
Komentáře
Prý to byly takové nárazy že na stromech v okolí nezůstala jediná třešeň...
:D tam to docela hrotí
Ale k těmto slovním hříčkám pamatuji na Petrským bývala restaurace, které jsme neřekli jinak než u tatara - vedl ji nějakej jugoslávec a to tam furt byla jídla "s dresem" (dressing), ale jednou tam měli i "smažené kalamity" (to jsou kalamáry) a až kanibalstvím hrozící "smažený pan Gasius"...
A jednou u čongů byla polévka s kukuřecím masem - nevím, jestli jen překlep, nebo do toho zamíchali i tu kukuřici, která v jídle reálně byla...
P.S. na špagety to chce dobrou vstupní surovinu, taky jsem vyzkoušel mraky různých značek, které ve výsledku vždycky vypadaly jako rozvařený sliz a uvnitř byly tvrdé.
(A známá si dala kapustnicu a pak byla naštvaná, že dostala blbou zelňačku.)
EDIT: Akurát myslím, že vy našu pečeň voláte játra.