Jo tak to jsou fakt parádní Wallpapery... O Wallpaperech jsem začal přemýšlet před nedávnem poté co začali vycházet kvalitnější obrázky... Dlouho jsem přemýšlel jak výtvarně zkloubit Oheň a led.. probíral jsem se docela dost texturama a obrázkama, ale nic mne nenapadlo tak aby to nevypadalo kýčovitě
Arya je nejlepší - a tím tentokrát myslím opravdu tu tapetu (jinak to platí samo taky :-)... ten kontrast kajícího se neviňátka a drsňačky s kudlou v ruce.
Montezuma3: Dost dobrý, já si teda potrpím na barvičky...no teda, hlavně tím zakrývám nedostatky :-)) Co mě ale zajímá jsou ty rozměry - takový giganti existujou? to je větší než moje televize :-))
Dík za wallpapery Ellane i Montezumovi. TO Elanne: No, já mám právě s těma tvýma opačný problém: rozlišení 1280 x 800 je dost málo, větší nemáš? Třeba ti Starkové nebo Sansa jsou super, ale na větších rozlišeních to ztrácí na kvalitě :(
Komentáře
Né, vážně, díky za zveřejnění, a promiň za tu práci, co jsem ti přidělala...
Moc díky za Aryu :)
Jinak, a snažila jsem se udělat něco pro každého, třeba i Dany, i když jí zrovna nemusím, ale kdyby měl někdo extra přání, tak se můžu o něco pokusit.
TO Elanne: No, já mám právě s těma tvýma opačný problém: rozlišení 1280 x 800 je dost málo, větší nemáš? Třeba ti Starkové nebo Sansa jsou super, ale na větších rozlišeních to ztrácí na kvalitě :(