Mohu jen doporučit Deset malých černoušků zloňska od BBC, skvělá atmosféra, i když jste to četli nebo viděli, napětí až do konce. Skvělý Charles Dance a pro fanoušky Karla Tannera z Jalovcové uličky Burn Gorman.
Včera jsem začal koukat na Doktora Who a i když jsem to považoval za věc, která mě nemá šanci zaujmout - známá je z toho úplně nadšená a přemluvila mě, co bych pro ladies neudělal - a všichni ti britský šílenci co to žerou jsou podle mého názoru mimo, tak jsem už u čtvrtého dílu. Doktor je cool, mezi nim a Rose je i nějaká ta chemie ale hlavně - v kterém jiném seriálu se sejdou zombie, ufoni, cestování časem, konec světa, říhající masožravé popelnice a Charles Dickens? =D
já musím říct že jsem doktora nedal. Ač jste mě tu říkali že mám překlenout Ecclestonea, tak jsem ho překlenul a ani tak to nešlo. :):) a to bych tak rád!
@Aviv Mno dobře, ale i další známá jména má na kontě :D Charles Darwin, Hamlet, Richard II., Romeo, Benedick z Mnoho povyku pro nic, Jean-Jacques Rousseau.
Páni! Díky, to vypadá dobře, myslím že jsem nad tím jednou přemýšlel a říkal si, že to určitě bude patetický jako patriot, ale asi se krutě mýlím, že? :)
patetický se mi to rozhodně nezdá ale uvidíš sám a ještě bych řekl že ten seriál je lepší a lepší takže jestli tě to ze začátku úplně nechytne tak zkus vydržet :)
@DanielSvatoš Přiznávám, že jsem u desátého dílu byla docela nalomená. Ale nejlepší byl starý Woodhull, jak na konci říkal Simcoeovi, že je "ubohý amatér" (nebo tak nějak) :-)
Komentáře