@Krisa Nicméně nemám. Na Píseň ledu a ohně mi nezbyly peněžní výdaje, tudíž jsem musel použít naši knihovnu ;) Nicméně i tak se mi líbí více ty druhé obaly knihy...
@Krisa Já mám tohle vydání. A nelíbí se mi :(:(:( Cersei tam vypadá jak Peter Nagy v devadesátých letech.. už jen zahrát Waikiki... Fuj! A jaký má možnosti čtenář v ČR ?? Akorát už snad jenom paperback ne? Jestli mi chcete říct je tu ještě třetí přebal o kterém nevím... I když Hostina je teda šeredná, tak Bouře má pěknou obálku teda.. Střet tak obyč, Tanec s draky zase megaspoiler :D A Hru mám v paperbacku dvě knížky, takže ani nevím jak vypadá tahle konkrétní edice.
Já knihu v tomhle obalu doma mám a líbí se mi. Jen je to mizerná práce, co se kvality týče. Ty naše pevné vazby nic nevydrží... pozoruji to jak na knihách, tak učebnicích. Když si koupím zahraniční literaturu v paperbacku, tak vydrží mnohem déle jako nová při stejném používání.
@Krisa přesně :D nemůžu se toho refrénu zbavit už několik hodin, stačilo jen těch pár ďábelských slabik...waikiki...waikiki...waikiki...wai...kiki...wai... :spike:
@Monte Karstark to by byl fajn zaver. Ale je to moc optimisticky :D leda ze by se jon do dany zamiloval a byla by jeho Nissa Nissa. Ale porad by to bylo moc optimisticky.
Komentáře
Na Píseň ledu a ohně mi nezbyly peněžní výdaje, tudíž jsem musel použít naši knihovnu ;)
Nicméně i tak se mi líbí více ty druhé obaly knihy...
odstavec 4 - tak si jako čtu a dozvídám se že byl(je) Conington gay? :D nebo mi uniká snad nějakej kontext...