@Dreamer Njn, máš recht... Takže zase deprese nad depresi :-D Ale andersenovky jsou moje nejoblíbenější, takže ani za pohádky v tomto smyslu bych se nezlobila :-)
Pohádky mohou být i brutální, s náboženskou symbolikou nebo klasika alá Němcová....ale to taky nejsou žádné Disneyovky, občas tam lítají končetiny a podobně :D
@Michelle Je pravda, že bych byl velice slabou konkurencí, nicméně se samozřejmě mohu pokusit něco napsat, ovšem zbývá měsíc do konce a já mám rozepsané další dvě soutěžní povídky... Netuším, zda by to dopadlo dobře. Nicméně gratuluji tomu, kdo vymýšlel témata. Pohádky, to je dokonalý :D
Já měla námět na pohádku, ale asi to neklapne. Nedaří se mi vymyslet střed příběhu a celé to propojit do celku. A navíc jsem jako vždycky hrozně líná to začít psát.
Mně by to prodloužení taky nevadilo, chtěla bych něco dát do kupy, ale zrovna mi to dvakrát nejde, asi jsem z toho po těch vynecháních nějak vypadla nebo co :D
Komentáře
A odměna zní taky lákavě :-)
Tak schválně, jak jste daleko? :-)
Netuším, zda by to dopadlo dobře.
Nicméně gratuluji tomu, kdo vymýšlel témata. Pohádky, to je dokonalý :D
Ne, tak já to co mám rozepsané dopsat stihnu, ale už teď se mi to nelíbí, takže bych raději napsala něco jiného, kdyby byl čas :-)