Ano, to nám bylo řečeno. Což ještě neznamená, že to musí být pravda... dle Prestona.
Jen bych rád ujasnil, že já ty teorie nepodporuji ani nepopírám. Je to zajímavá kratochvíle a možná si na to zas dám přednášku na nějakém conu, ale sám si radši počkám s čím přijde sám Martin. :-)
@Tarin: Jako na jednu stranu máš pravdu o (ne)chronologickém řazení, na stranu druhou mám pocit (z předchozích sérií), že nesedí to, co se uděje (někdy skoro nic) mezi odjezdem jedné a příjezdem druhé postavy, přičemž spousta z nich mluví v době příjezdu druhé o tom co se stalo při odjezdu první "jako by to bylo včera" a obě postavy se v mezičase setkají na úplně jiném místě, kam museli cestovat klidně pár týdnů... Mluvím obecně, nevyjadřuji se k tomuto případu, nevím, jak moc se toho událo v době jeho nepřítomnosti a jestli je to ospravedlňuje alespoň pár týdnů děje...
Komentáře
Jen bych rád ujasnil, že já ty teorie nepodporuji ani nepopírám. Je to zajímavá kratochvíle a možná si na to zas dám přednášku na nějakém conu, ale sám si radši počkám s čím přijde sám Martin. :-)
Mluvím obecně, nevyjadřuji se k tomuto případu, nevím, jak moc se toho událo v době jeho nepřítomnosti a jestli je to ospravedlňuje alespoň pár týdnů děje...