Hra o trůny ožívá

upraveno 2. dubna 2011 v Seriál Hra o trůny
1181921232435

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 13. března 2011
    Mě chytla sága hned po přečtení prvního prologu. No uznejte sami: první tři postavy se kterými se seznámíte a po druhé kapitole jsou všichni tři mrtví. No to musí chytnout každého. ;-)
  • upraveno 14. března 2011
    Kdo ví, jestli jsou všichni tři "mrtví" :-D
    Nový trailer (imho zatiaľ najlepší) - s kopou nových záberov (mimo iného Rudá bašta!)
    A featurette o Starkoch
    http://www.makinggameofthrones.com/production-diary/2011/3/13/fear-and-blood-preview.html
    Nový video. Je tam Několik novejch záběrů (Zimohrad, Královo přístaviště, stará chůva...)
    A ještě jedno video o Starcích. A máte tam aj teho Rickona :-)
    Vidím, že jsem to sem hodil zhruba zároveň s Macejkem, tak mi to kdyžtak někdo kompetentní promažte. Díky :-)
    upraveno 14. března 2011
    it's delicious
  • upraveno 15. března 2011
    alek, práve mi napadlo, že určite budem robiť recenziu na seriál pre kinemu, nebolo by zlé niečo vymslieť aj sem, hm?
    Ja budem určite písať recenziu na Sarden a Fantáziu.
    no mal som na mysli, že mať halvnú recenziu (kludne moju z kinemy) + dala by sa urobiť nejaka nazvem to multirecenzia napr. zakladajúcich členov. Päť riadkov od teba, heada, leta, chmura... mohol by to byť zaujímavý multi-pohľad
    hmm, zajímavý, to by šlo. Přihodil bych určo filmového odborníka Eddarda/Rasberna. Chmura už jsme našli... Další recenzent je Macejko a dokonce na Sardenu, to jsem nevěděl.
    Eddard je skvělej recenzent. Jeho recenze na CSFD považuji za jedny z nejlepších...Jako u jednoho z mála stojí za to, je číst...
  • upraveno 16. března 2011
    na winter-is-coming jsou 4 nové postery - Ned, Dany, Cersei a král Robert...

http://winter-is-coming.net/2011/03/four-new-game-of-thrones-posters/

upraveno 16. března 2011
    To je lovecké kopí. Na kance. Na toho nešťastného kance. Ale skolil ho!
    Ty plakáty chci do pracovny! Všechny čtyři. Cersei dvakrát. Neděláte někdo v HBO? ;)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. března 2011
    Já mám pocit, že už to zdůvodnění kopí tu někde padlo.
  • upraveno 18. března 2011
    Nemůžu si pomoct, ale z naší sansy vyroste krásná ženská :))
    http://winter-is-coming.net/wp-content/gallery/official-promo-images/sophie-turner-as-sansa.jpg
    Pravdu máš.
    sice jí to teď celkem sluší, ale co si pamatuju na holky ze ZŠ který vypadaly hodně k světu tak teď po 10 -15 letech moc k světu nevypadaj. A naopak ty co dříve byly mimo zájem tak dnes jsou z nich krasavice. Ale samzřejmě to neplatí na všechny!
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 18. března 2011
    Historek o ošklivých káčátkách jsem už pár slyšel, ale osobně mnoho nezaznamenal :)

BTW sympatické pihy.
    Ne fakt, máte tušení, kde se dají plakáty u nás sehnat, když to není v kinech?
    No HBO psalo, že chystají lokalizaci plakátů, takže se určitě někde časem objeví...
    Tohle je tuším první den po asi týdnu, co nebyl vydán žádný nový "teaser". :D
    Skoro se chce kacířsky říct, víc takových dní :-)
  • upraveno 20. března 2011
    Třetí díl má titul Lord Snow
  • upraveno 22. března 2011
    ještě jedna - poslední - nabídka: měl by tu někdo zájem o doménu www.gameofthrones.cz pro vytvoření vlastního fan webu k seriálu?

(platnost do zítřejší půlnoci)
  • upraveno 22. března 2011
    karawarner (Kara Warner)
    For my GoT fanatics: I have seen @GameOfThrones and it is all that I wanted & more. I cried, cringed, shivered, cried again.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.