Hra o trůny 6×08 – Nikdo - Ice & Fire

upraveno 24. srpna 2016 v 6. řada
17810121319

Komentáře

• A komu se seriál, a to, jak je natočenej nelíbí, ať nekouká, potažmo si natočí vlastní ! ;-) :-D
  • upraveno 16. června 2016
    @haladdin Jo, takže právě narážíš na nové dno. Možná by ti bylo líp na diskuzi na csfd. Můžeš se tam klepat na rameno s ostatníma, co kritikům vyčítají, jak jsou tak hrozně negativní a seriál je vlastně fajn a spotřební zboží, tak co to řešíte. Čeká tam na tebe i legendární verbal.
  • @haladdin to je argument, po jehož pronesení bys měl ukončit svůj život se ctí. To, že natočíš nový seriál nijak nesmaže nelogičnosti v tom současném o kterém se bavíme. Tvůj argument je - stejně jako většina z těch které jsi na posledních několika stranách použil - naprosto irelevantní.
  • @svoa00 no, jak bych to jenom....ehm....soudruh haladdin to myslel tak nějak v žertu. Jakože humor a tahleta ironie. Kdyby jen tušil, že tím někoho popudí, určitě by od této činnosti upustil. A proto navrhuji ho netrestat. Milooooost.
  • upraveno 16. června 2016
    @Everett_Young

Nevidíš mrkací smajlíky ?

Ale jo, pánové. Taky bych mohl vyjmenovat pár nesmyslů v seriálu.
    Jenže doslovná obdoba knihy by stála nekřesťanské peníze, a marná sláva, HBO chce vydělat. A tudíž reguluje výdaje. v knize je, že Theon se Sansou skočí. Kdyby neměl skočit kvůli tomu, že se nekoná sníh, museli by vymyslet nějakej jinej způsob úniku. A nějak mě jinej nenapadá...
    A děj potřebuje , aby Sansa s teonem vzali nohy na ramena.
    Všechno je kompromis.
  • No supr diskuze inak co říkáte na toto http://www.serialzone.cz/clanek/7465-game-of-thrones-chysta-nabite-epizody/ mne by zajímalo, co do těch prodloužených dílů, chtějí všechny nadupat
  • @sfik A souhlasím s tím, že pracovat demografiii Západozemí by bylo skvělé. Já bych si to teda s chutí přečetl. Zvlášť demografii divokých národů - ať už za Zdí nebo různých horských kmenů ...
  • @Jay Tak by to s havrany teoreticky být mohlo. Ale vyžadovalo by to mít jich skutečně obrovské množství, protože - pokud vím - havrani létali i na hrady malých lordů....
  • @Beleg Tot otázka třeba nechtějí riskovat ztráty oživlých mrtvol a počkají až se divocí oslabí sami zimou hladem ... atd nebo čekají až bude větší zima (jestli jim vadí sluneční svit)
  • Jsem tu nový, ale tyhle diskuse si čtu už mnoho let. Jsou zajímavé, proto jsem se i zaregistroval, čas od času to ale někdo bere děsně osobně a agresivně. Je to dost škoda. Chápu, že už není se o čem bavit, po těch letech čekání na další knihu, ale i tak .... si povídejte třeba o fotbalu na FC Nevada Dragons.
  • @Beleg: Technicky nemuselo - kolik má například Sever vyšších poddaných lordů (těch větších - počítej s tím, že ty nižší si zase obeslaly větší rody)? Ať nežeru... 20? + šest ostatních rodů + citadela + Zeď + Přístaviště)... Na něco takového by stačilo bratru 15 havranů, to není nijak moc. Z knihy - nejvíc havranů bylo nejspíše odesláno ze Zdi kvůli žádosti o pomoc (8?), možná když Robb táhl do války (?) a když Citadela ohlásila příchod Zimy. A samozřejmě předpokládám, že se počítá s tím, že se havrani vrací. :o)
  • @Jay A jak to dělá Citadela, když chce oznámit příchod zimy ? Nehledě na to, že k tomu musí chovat speciální bílé havrany. Kteří se proletí jednou za několik let :-D
  • @Beleg No seriál nám dal dva způsoby dračí sklo a valyrijská ocel.Spíš by mne zajímalo nebojovali valyrijci taky s jinými? Nebo je náhoda, že ocel ukutá v dračím ohni je dokáže zabít.
  • @haladdin Tak jsem ty Tvé odkazy prošel, ale nezjistil jsem ani princip fungování havranů, ani možnosti zabití Jiných. Možná proto, že to nikdo neví :-D
  • A nemůže to být s havrany ještě jinak? Jak víme není to zvíře, které by žilo zas tak krátce, takže co když jsou chování v citadele a pak se prostě rozváží? Pokud má hrad 50 havranů a každý zná 3 trasy, kam letět a letí podle toho jak se mu řekne, tak jcih zas není potřeba tak velké množství. Navíc, když pochybuji že by někdo ze severského rodu měl potřebuji polílat zprávy nějakému drobnému rodu na jihu, když rody většinou uzavírají svazky v rámci oblasti výskytu a to i ty velké. Takže bych to viděl tak havrany na zajištění komunikace v rámci třeba severu a pak 5 havranů pro kuminacika se zbytkem
  • @Beleg: Pokud myslíš Mormonta jako Lorda velitele, pak tam určitě máš navíc minimálně Starky, jinak spojení Zeď - Citadela (pokud mluvíme přímo o Mormont-Hightower) určitě fungovalo napřímo. Jinak maestři jsou předně služebníci Citadely, takže poštovní tajemství mohou řešit asi podobně jako pošťáci. Pokud myslíš Mormonta jako nejvyššího vládce Medvědího ostrova - tak tam na hradě budou mít nejspíše havrany naučené na nejbližší lordy své úrovně a na Zimohrad, všichni ostatní by jim byli k ničemu... a jsme dost OT - jestli má cenu diskutovat, najdi prosím místo, kam to přesunout.
  • @Beleg
    Docela logická dedukce.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.