Od Microsoftu vůbec nevim co očekávat. Ubisoft dá určitě přeskinovanej Far cry 3 a bude to Far Cry 5 (nebo bez číslovky s názvem). a Assassina. Určitě ukázka Watch dogs 2.
Assassin prej letos nebude jsem někde četl ale určitě tam bude For Honor z čehož jsem pořád rozpačitej co se týče Watch Dogs tak to mě vůbec nezajímá po tom failu a Far Cry taky nehraju :) takže bud bude něco nového nebo nic pro mne
Mě ten Gwent strašně potěšil, protože jsem ve Witcherovi 3 "pár" desítek hodin nad ním strávil (a nový Skellige pack mě v Blood & Wine dost baví, byť ze začátku se mi zdál slabý). Jen škoda, že beta bude až v září... Tak nějak jsem doufal, že to vyjde hezky v létě a budu to v tom vedru v pohodě hrát v leže na sluníčku, ale bohužel ne :-(:-D
tak to "one more thing" je posraný lyžovaní bo co :wall: takže teda nejvíc se těším na Battlefiled 1, Dishonored 2, Ghost Recon, Titanfall 2, Mount and Blade 2 a taky We Happy Few největší fail je For Honor a Watch Dogs 2 ještě Mass Effect je zajímavý a South Park byl prostě South Park :D
Tak zatím se mi potvrzuje co jsem od letošní E3 čekal. Žádné velké novinky. Ukázky již známých věcí, či pokračování nebo oživování zaběhlých značek které mě nijak nezajímají. Ubi: Ghost Recon mě zajímá asi jen díky otevřenému světu v Bolívii, ale to je na AAA titul dost málo. Pěkný trailer na For Honor ale samotná hra půjde asi úplně mimo mě. Nějaké to Alpské lyžování a zbytek už jsem stihl zapomenout. PC Gaming: Tak z tohodle si pamatuji jen to, že tvůrci Layers of Fear vytáhli něco podobného, ale v cyberpunkovém stylu. Dontnod se pustil do upírů. Téma které mě nebere a trochu mě toto jejich rozhodnutí sere. No a... to je vlastně všechno :-/
@Mikke Jo oni to mají teď v plánu nějak spojovat. Představili tam tu novou platformu díky které můžeš hrát jednu hru na PC i na XBoxu. Zaplatíš jednu hru a má kompatibilní savy, postup hrou a samozřejmě propojený multiplayer obou komunit.
Každopádně nejvtipnější moment. Lidi z Re-Play na Bethesde:
@DanielSvatoš Tak vypadá to líp než vloni. Je to zajímavej nápad. Vypadá to pěkně. Škoda, že Sony všechno cpe jenom na tu ps4, kromě toho Horizonu a možná ještě Norman Reedus the videogame. =D
@DanielSvatoš Taky nevim. Zkusim Phantom pain a pak uvidim. Dneska v tom speciálu říkali, že dokáže navnadit a vyvolá otázky a dává do her zajímavou hudbu.
Komentáře
Ubisoft dá určitě přeskinovanej Far cry 3 a bude to Far Cry 5 (nebo bez číslovky s názvem).
a Assassina. Určitě ukázka Watch dogs 2.
co se týče Watch Dogs tak to mě vůbec nezajímá po tom failu a Far Cry taky nehraju :) takže bud bude něco nového nebo nic pro mne
počkat ty jsi ještě nehrál Dishonored ? tak to běž napravit a to hned :D
já osobně doufal v novýho Wolfa ale vypadá to že nic teda až na tohle: http://www.zing.cz/novinky/32166/novy-wolfenstein-oznamen-nebyl-nebo-byl
takže teda nejvíc se těším na Battlefiled 1, Dishonored 2, Ghost Recon, Titanfall 2, Mount and Blade 2 a taky We Happy Few
největší fail je For Honor a Watch Dogs 2
ještě Mass Effect je zajímavý a South Park byl prostě South Park :D
::wall:
Docela mě udivilo že všechny hry od Microsoftu pudou jak Xbox tak na win10.
Ubi: Ghost Recon mě zajímá asi jen díky otevřenému světu v Bolívii, ale to je na AAA titul dost málo. Pěkný trailer na For Honor ale samotná hra půjde asi úplně mimo mě. Nějaké to Alpské lyžování a zbytek už jsem stihl zapomenout.
PC Gaming: Tak z tohodle si pamatuji jen to, že tvůrci Layers of Fear vytáhli něco podobného, ale v cyberpunkovém stylu. Dontnod se pustil do upírů. Téma které mě nebere a trochu mě toto jejich rozhodnutí sere. No a... to je vlastně všechno :-/
@Mikke Jo oni to mají teď v plánu nějak spojovat. Představili tam tu novou platformu díky které můžeš hrát jednu hru na PC i na XBoxu. Zaplatíš jednu hru a má kompatibilní savy, postup hrou a samozřejmě propojený multiplayer obou komunit.
Každopádně nejvtipnější moment. Lidi z Re-Play na Bethesde:
Škoda, že Sony všechno cpe jenom na tu ps4, kromě toho Horizonu a možná ještě Norman Reedus the videogame. =D
můj oblíbený host je Petr Bulíř (dnes tam zrovna byl) a Vávra je samozřejmě jistota :D