Co se týče toho divadla. Která se vám líbí víc? Sansa, nebo její braavosská představitelka? ;) Kdo z vás si při prvním pohledu na představitele Jofa myslel, že je to Cersei s vlasy určenými k "Walk of shame"? :D A kdo toužil spáchat sebevraždu při pohledu na Neda? ;)
Tak extrém je dle mého to první .. To druhý je klasický "vpředu byznys, vzadu party" u čehož je nejhorší snad jen to, když to nosí lidi v roce 2016. A ta třetí je prostě dobrá :D
Proti tomuhle jsou prostě devadesátky slabej odvar. Kdo z vás neměl bundu z papíru, natupírovaný háro, plísňový džíny a triko se Sandokanem, ten nudu z devadesátejch neocení :-D:-D
Byla to kombinace papíru a asi igelitu, kterým to bylo podlepený. Nic to nevydrželo, byl to jednorázový reklamní předmět, který ve východním bloku byl za hit a byl užíván k běžnému nošení :) Já byl malej, já to nenosil, ale viděl jsem v tom lidi :-)
Komentáře
Která se vám líbí víc? Sansa, nebo její braavosská představitelka? ;)
Kdo z vás si při prvním pohledu na představitele Jofa myslel, že je to Cersei s vlasy určenými k "Walk of shame"? :D
A kdo toužil spáchat sebevraždu při pohledu na Neda? ;)
http://revue.idnes.cz/josephine-gillanova-hra-o-truny-prostituce-priznani-zachrana-p6t-/lidicky.aspx?c=A160607_100948_lidicky_bib
To jen dokazuje, jak byly devadesátý léta šílený. Většina těch herců vypadá líp teď než tehdy :D
(A mladá Cersei není Lena Headey.)
Asi jako super nepromokavé pogumované bundy, které jsme s bráchou měli =D.
@Krisa: K dotazu se připojuji, také mi to nic neříká.