@Krisa ufff, tak to mě nenapadlo :D ale stejně budu radši věřit, že je to trik, aby výroba vypadala dostatečně moderně a umělecky...ééé, nechtěla bych mít na zdi tapetu záměrně obohacenou o něčí střevní mikroflóru.
Dobře, tak dávat sem nic nebudu, ale kdyby byl někdo do toho umění opravdu zapálený, tak pán na obrázku se jmenuje Keith Boadwee. Tak si můžete jeho portfolio dohledat sami. ;-)
Mě teda víc bere LOH a když jsem minule viděla nástupové oděvy USA nebo GB a pak ty AlpinePro hastroše, tak to bylo trochu smutný... (Je mi jasný, že na OH nejde o oblečení, ale zrovna zahajovací ceremoniál považuji za něco, kde by oblečení mělo být aspoň trochu slušné.)
Komentáře
=D
Hele ale ta modrá je ještě dobrá. Aplikace hnědé barvy mi přišla silně neoriginální :twisted:
http://ona.idnes.cz/reid-peppard-sperky-z-mrtvych-zvirat-dwe-/modni-trendy.aspx?c=A130517_161528_styl_jup
taková provokačka, když půjdete do veganské restaurace na nějaký toffu shit :D
Mě teda víc bere LOH a když jsem minule viděla nástupové oděvy USA nebo GB a pak ty AlpinePro hastroše, tak to bylo trochu smutný... (Je mi jasný, že na OH nejde o oblečení, ale zrovna zahajovací ceremoniál považuji za něco, kde by oblečení mělo být aspoň trochu slušné.)