Úplně všechny!!! Z toho bambilionu, co jich tam je, jsou tam možná dva tři slabší, jinak stojí za to a některé se nedají po odehrání určité pasáže z hlavní linky dokončit (prostě se označí jako nesplněno a adieu). Mě takhle utekli "Hříšní lidé města Novigradského" a asi to budu muset kvůli tomu hrát znovu. :-)
@Mikke A jestli chceš sbírat kartičky, tak po nich jdi už od začátku a hraj každý duel, který se ti naskytne. Já jsem se gwintu věnoval až ke konci hry a jednu kartičku, která se dá získat jen na questu, jsem minul. ("A hele, oni tu hrají gwint. No a co, jdu se raději věnovat Triss. Cože to říkala? Že se chce projít v zahradách?" :D )
Tak ono že by se nějak zvlášť držela hra kánonu se říct nedá, hlavně trojka... U té mě kromě překroucení knižních událostí a věcí taky štvalo ignorování předchozího dílu.
@DanielSvatoš: Taky to není můj šálek kávy. Poslední multiplayerová "střílečka", kterou jsem zkoušel byl Verdun a odnesl jsem si z toho velmi hlubokou depresi. Od okamžiku respawnu do další smrti mi to průměrně trvalo tak 15 vteřin. :-) @Benji: Ignorování výsledků dvojky se mi taky moc nelíbilo (v mém případě je z horního Aedirnu dračí království a nějak mi nedochází, kam se ten drak v trojce poděl). :-) Ale jinak souhlasím s @Monte Karstark, protože Yenefer je prostě namyšlená mrcha a pokud si to správně pamatuji, tak v knížce byla taky.
Verdun je prý docela hardcore tak to se nedivím ale ja te nVerdun nehrál takže nemůžu soudit ale ten Overwatch mě láká víc a víc :D ale za chvilku vyjde datadisk na Zaklínače potom nový Battlefield kterej si chci taky pořídit a pak snad Kingdom Come :D takže se to tam nějak nevejde
@Monte Karstark Tohle jsem si řikal taky, ale byl jsem mile byl překvapen. Hrál jsem open betu. Navíc jelikož každej char je jinej a jsou tam MOBA prvky, tak spíš o rychlosti je to spíš o vhodným načasování skilů. Některý postavy jsou uplně pro nooby viz Bastion, soldier 76.
Já to teda nevím zaručeně, ale nějaký kamarád mi říkal, že někde na internetu našel obrázky ve vysoké kvalitě a nechal ti ty karty normálně vyrobit a zalaminovat. :-) Ať žijí autorská práva...
Na netu jsem obrázky sehnal, vytisknul a v práci na řezačce oříznul. Mám dokonce připravený fólie na zatavení. Ale při představě kolik času by trvalo to tam naskládat, zatavit a znova nastříhat, tak na to nemám čas ani náladu :-( Další DLC už asi s kartama koupím, ale chtělo by to sehnat příšery a elfy. Ty byli k prvnímu DLC ne ?
Tak TW Warhammer první den od vydání 60% pozitivních ohlasů na steamu (ale leze to nahoru, nyní je tam 63%). CA hned první den vydal na steamu článek "Proč Vám hra padá a jak tomu zabránit" (hrajte offline :-)). Takže to vypadá, že realease optimalizace je "kvalitní", jak je poslední dobou u CA zvykem. Přes to všechno mám sto chutí jim ještě jednou uvěřit a ty prachy jim poslat... Jsem holt nepoučitelnej.
Komentáře
@Benji: Ignorování výsledků dvojky se mi taky moc nelíbilo (v mém případě je z horního Aedirnu dračí království a nějak mi nedochází, kam se ten drak v trojce poděl). :-) Ale jinak souhlasím s @Monte Karstark, protože Yenefer je prostě namyšlená mrcha a pokud si to správně pamatuji, tak v knížce byla taky.
Další DLC už asi s kartama koupím, ale chtělo by to sehnat příšery a elfy. Ty byli k prvnímu DLC ne ?
Přes to všechno mám sto chutí jim ještě jednou uvěřit a ty prachy jim poslat... Jsem holt nepoučitelnej.