@sfik já to beru podle výsledku testu, kde mi doporučili, že bych si měla na každém kroku uvědomovat, jak strašně jsem privilegovaná (a asi se za to stydět nebo mít černý svědomí?) :D
Chvíli jsem zkoušel odpovídat, ale to prostě nejde. Jak mám odpovědět, zda mne moje náboženství ostrakizuje pro mou sexuální orientaci, když jsem ateista. A takových pitomin je tam 12 do tuctu.
"I have never had an addiction." to je taky zajímavé že když člověk není zavíslák/smažka tak je privilegovaný :D chudáčkové feťáčkové jsou diskriminovaní a nemůžou za to :(
67/100 btw You’re quite privileged. You’ve had a few struggles, but overall your life has been far easier than most. This is not a bad thing, nor is it something to be ashamed of. But you should be aware of your advantages and work to help others who don’t have them. Thank you for checking your privilege.
@Gepeto: Proboha, co jsi do toho dotazníku odpověděl, že ti tohle vyšlo? Pokud jsem správně pochopil ten princip, na kterém to hodnotí, tak čím víc odpovědí ano, tím víc bodíků. Ty jsi jim řekl, že jsi homosexuální odborářka z bigotní katolické rodiny s menšinovým etnikem, která uvažuje o změně pohlaví? :.-)
Popojedem, můj bratr právě pojmenoval masařku, která vstala z mrtvých po brutálním plácnutí novinama, Jon Snow...teď už ji nedokážu zabít, je to malá vrána =D
@Dreamer Na hodinách náboženstva: Katechetka ,,Ako sa volal ten pán, ktorý vstal z mŕtvych? Mal meno na J..." Žiak: ,,Jon Snow?" Katechetka: ,,NO PRESNE!" :D
Teď jste mě teda zklamali. Člověk se těší, že je tu 118 nových vtipů a ona je to jen třístránková diskuze na téma... na téma... No prostě na tohle téma:
Pri takýchto veciach si človek nie je istý, či ide o paródiu alebo to ten človek myslí vážne. Moje obľúbené je aj: ,,I'd rather kill myself than commit suicide."
Komentáře
Jak na to mám odpovědět, když už jsem párkrát jel tramvají sám s partou rozehranou nashledanou?
You’re quite privileged. You’ve had a few struggles, but overall your life has been far easier than most. This is not a bad thing, nor is it something to be ashamed of. But you should be aware of your advantages and work to help others who don’t have them. Thank you for checking your privilege.
Na hodinách náboženstva:
Katechetka ,,Ako sa volal ten pán, ktorý vstal z mŕtvych? Mal meno na J..."
Žiak: ,,Jon Snow?"
Katechetka: ,,NO PRESNE!"
:D
:-)