@flanker.27 Zrovna to jsem si řikal taky. Celý film pěkně nacastovaný. Eva skvělá, Jeremy skvělej, Liam skvělej, blonďatej řádovej mnich skvělej, zrzek skvělej, Saladin nejlepší... I ten Balduin měl lepší výraz ve tváři než Orlando
Na "čarodějnice" jsem se dívala na film... Čarodějnice. Pokud máte rádi atmosféru jako v Osvícení, rozpadající se rodiny, psycho hudbu a film v barvách jako od holandských mistrů, rozhodně můžu doporučit.
Včera jsem byla na Captain America: Občanská válka - a zkrátka nechci spoilerovat, ale pochvalné recenze si Marvel tentokrát zaslouží. Scénáristi si tentokrát dali záležet, takže postavy mají pochopitelné lidské motivace a hodně se mi líbil civilní chytrý záporák. Spoustě diváků to nejspíš unikne, ale rodiče Tonyho Starka jsou v úvodu ukázaní z určitého důvodu a stejně tak smrt staré Peggy Carterové je ve filmu proto, aby bylo pochopitelnější to umanuté lpění Stevea Rogerse na starém kamarádovi. Tony Stark jako vždycky něco podělá a musí to napravit a spíš budete na straně Captaina, ale jak říkám, je fajn mít možnost tentokrát chápat obě strany.
@svoa00: Hmmm, děkuji za info, hrozně moc se těším. Z předchozích: Ultronem jsem byl vysloveně zklamán (přestože to je potenciálně nejdrsnější protivník ze všech), protože to bylo,... no hloupé a v the best figuruje CA 2 (protože mix špionství, a velmi delikátní kritika "americké cesty po 11/9" obětování části osobní svobody/soukromí ve jménu pocitu bezpečí)... No a tohle by mohlo být podobné,... a slyšet, že se film povedl jen potěší.
U mě z Marvelovek 1.WinterSoldier 2.Antman 3.Strážci galaxie. Ty týmovky už podle mě budou vykrádat samy sebe. Nějak tajně doufám že ale Civil war se dostane na čas na první místo mého žebříčku a hned na to bude sesazena Stevenem Strangem ... Protože ten trailer na něj mě totálně nadchnul :)
@Nevada líbílo dal jsem tomu 4 hvězdy ale je to tak 4,5 a pořád mi to leží v hlavě tak to ještě asi přehodnotím :) @Everett_Young@Nevada taky můžu :) ty anime se mi začínají líbit ale mám tam docela jasnou hranici protože nemám rád tokvé ty šílenosti které dokáží vymyslet právě jenom japonci :D když se to ale drží při zemi tak to je vždy pecka
@DanielSvatoš Wolf`s Rain je v tomhle ohledu právě docela střízlivý. Žádné šílené chobotničky ani vřískající holčičky v minisukních s mega očima ani žádní supermutanti a podobné věci. Rozhodně žádný Naruto.
Komentáře
hmmm
od Nevady pět hvězd tak čekám kvalitu :)
http://www.csfd.cz/film/404843-carodejnice/prehled/
Včera jsem byla na Captain America: Občanská válka - a zkrátka nechci spoilerovat, ale pochvalné recenze si Marvel tentokrát zaslouží. Scénáristi si tentokrát dali záležet, takže postavy mají pochopitelné lidské motivace a hodně se mi líbil civilní chytrý záporák. Spoustě diváků to nejspíš unikne, ale rodiče Tonyho Starka jsou v úvodu ukázaní z určitého důvodu a stejně tak smrt staré Peggy Carterové je ve filmu proto, aby bylo pochopitelnější to umanuté lpění Stevea Rogerse na starém kamarádovi. Tony Stark jako vždycky něco podělá a musí to napravit a spíš budete na straně Captaina, ale jak říkám, je fajn mít možnost tentokrát chápat obě strany.
@Everett_Young @Nevada taky můžu :) ty anime se mi začínají líbit ale mám tam docela jasnou hranici protože nemám rád tokvé ty šílenosti které dokáží vymyslet právě jenom japonci :D když se to ale drží při zemi tak to je vždy pecka