A existuje ešte seriálik Tales from the Neverending Story a ten je podľa niekoho vraj ešte horší (a podľa niekoho úmyselná paródia). Čo môžem ja povedať, tak si nemyslím, že by z draka šťastia mal ktokoľvek právo robiť obyčajnú mechanickú mašinku na lietanie, ajkeby jej pilotka bola neviem ako skvelou postavou.
Na druhom dieli sme boli v nejakej prvej alebo druhej triede na základke v kine. Čo mi teraz v retrospektíve príde celkom zvláštne, lebo ten film je ročník 89, čiže rovnaký ako ja.
@Aviv Ne, to je fake , Strange bude mít vlastní film teprve ;-), což mi připomíná, že příští úterý bude trailer na Strangea a dneska odpoledne zase má vyjít tralier na Star Wars: Rogue One
Musim rict ze ac jsem byl k tomuhle filmu skepticky, tak me trailer dostal mnohem vic nez vsechny co vysly k ep vii.... Jsem na to zvedav, pusobi to jak nejaky drama ve sw havu....
@undefined Osobně mě to nezaujalo. Soundtrack se mi zdál otřesný a ještě k tomu jsem trochu naivně doufal, že se v traileru objeví i hrdinný Tarkin. A také mi připadá, že z tisíce ras, co v předaleké galaxii žije, se tam objevuje jen jedna a to ta nejpošahanější... Proč mi jen některé scény připomínají Battlefront?
Komentáře
nejlepší komentář - So this is what happened on Tatooine
Tak ta poslední scénka nemá chybu :D
Tak si teda počkám na jeho súkromný filmček, kde bude mať beztak viac priestoru. :)
EDIT: a proč musí být hlavní hrdinky ve Star Wars filmech furt typově stejné? Začíná to být nuda...
BTW na konci znie Imperial March. Hádam z tejto verzie bude aj celý song.
Proč mi jen některé scény připomínají Battlefront?